Dzintaram švakas zināšanas par Eiropu (117)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Nacionālās apvienības politiķis Raivis Dzintars portāla TVNET erudīcijas testā demonstrēja diezgan labas zināšanas par Latviju un tās vēstures notikumiem, bet nezināja atbildes uz vairākiem jautājumiem, kas skar Eiropas Savienību.

Politiķis TVNET erudīcijas anketu aizpildīja pakāpeniski un pārdomāti.

Viņš nesteidzās ar atbilžu rakstīšanu un, ja nezināja atbildi uzreiz, brīdi padomāja.

Pats Dzintars visvairāk pārdzīvoja, ka nezināja, kurā gadā notika pirmie Latviešu vispārējie dziesmu svētki un cik patlaban maksā elektrība.

Aizpildot anketu, viņš beigās izdomāja, ka Dziesmu svētku vēsture sākās 19.gadsimta beigās, bet par elektrības rēķiniem Dzintaru ģimenē atbild viņa sieva. Daudzbērnu ģimenes galva vismaz zināja, ka ikmēneša elektrības rēķins ir aptuveni 40 eiro.

Vienlaikus Dzintaram nebija ne jausmas, ka Donalds Tusks ir jaunais Eiropadomes prezidents un ka tieši Eiropas Savienība 2012.gadā ieguva Nobela Miera prēmiju. Viņš arī kļūdījās par to, kad Latvija iestājās NATO.

Piedāvājam TVNET lasītājiem iepazīties ar Dzintara atbildēm uz erudīcijas jautājumiem.

Dzintara atbildes.pdf

Te varat izlasīt par citiem politiķiem, kas piedalījās TVNET erudīcijas testā.

Komentāri (117)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu