Kāpēc Ušakovs nepiekrita sarunai ar TVNET? (134)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Tuvojoties 12. Saeimas vēlēšanām, portāls TVNET intervēja visu populārāko partiju līderus. Vienīgais, kuram neatradās ne pusstunda laika, bija «Saskaņas centra» politiķis Nils Ušakovs.

Populārāko partiju pārstāvjus TVNET uzrunāja jau septembra sākumā. Pilnīgi visi atrada laiku. Izņēmums ir Ušakovs, kurš, šķiet, izvēlējās klusumu kā daiļrunīgāko izpausmes veidu.

Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Laila Ivāna TVNET vairākkārt sacīja, ka Ušakovs ir pārāk aizņemts, lai tiktos ar TVNET.

Vienlaikus Ušakovs atrada laiku, lai Maskavā slavinātu Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu un tiktos ar dažiem simtiem savu atbalstītāju Doma laukumā, kā arī sniegt intervijas citiem medijiem.

Pieļaujam, ka Ušakovs šajā priekšvēlēšanu laikā dod priekšroku tikties ar sev draudzīgākiem medijiem, kuru saturu, iespējams, viņš var ietekmēt, nevis TVNET, kurš uz politiķu solījumiem skatās ar skepsi, bet politiķu darbiem - ar kritikas devu, analizējot būtību.

Te varat izlasīt intervijas ar citu partiju līderiem.

Komentāri (134)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu