Latvijas iedzīvotāji par kompetentāko partiju uzskatot «Vienotību» un «Saskaņu» (50)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SKDS

Aptaujā par Saeimā pārstāvēto frakciju kompetenci dažādās jomās Latvijas iedzīvotāji par kompetentākajām atzinuši politiskās partijas «Vienotība» un «Saskaņa», liecina pētījumu centra SKDS veiktās aptaujas rezultāti.

Vaicāti par to, kura no politiskajām partijām ir kompetentākā drošības un aizsardzības jautājumos visvairāk, 22,5% respondentu par tādu uzskata «Vienotību». Ar 15,8% «Vienotībai» seko partija «Saskaņa», savukārt Nacionālo apvienību un Zaļo un zemnieku savienību par kompetentāko atzīmēja attiecīgi 10,0 un 9,1 procents respondentu.

Foto: SKDS



Sociālajos un tautas attīstības jautājumos Latvijas iedzīvotāji par kompetentāko uzskata partiju «Saskaņa». Šādu viedokli pauda 21,2% iedzīvotāju. Kā otra kompetentākā seko «Vienotība» ar 16,8%, savukārt Zaļo un zemnieku savienību, kā arī Nacionālo apvienību par kompetentāko sociālajos jautājumos uzskata attiecīgi 13,9 un 9,0 procenti iedzīvotāju.

Foto: SKDS
Foto: SKDS
Komentāri (50)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu