Kas darās Sudrabas galvā? (581)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Avots: @Knoks. Karikatūra: TVNET

Savulaik gandrīz uzjautrinoši bija noraudzīties, kā Viesturs Dūle ar draugiem, sarijies driģenes un transformējies Zuargusā, publiski gvelza visādus niekus. Bet nekas tuvu nestāv nākamajai prezidentei (?) Ingunai Sudrabai, kuras garīgais skolotājs lielāko daļu laika pavada... sīvās kaujās ar «reptiļiem, drakoniem un pelēkajiem», visā nopietnībā klāstot par «Zemei naidīgu civilizāciju okupāciju».

Lieciet aiz auss, turpmākie citāti nav nevainīgs atreferējums kāda Tvaika ielas pacienta «zinātniskajai lekcijai».

Gandrīz komunisms:

«Brīdī, kad Krievijā par prezidentu kļuva V.Putins, lielākā bagāto reptiļu daļa steigšus aizbēga uz Lielbritāniju, Izraēlu vai okupēja saulainos kūrortus. Pagaidām Krievija ir visbrīvākā no Zemei naidīgo civilizāciju okupācijas, jo vēsturiski Krievijas pamatnācija vienmēr ir centusies savu valsti nosargāt no vampīriskajiem vergturiem. Tāpēc krievus nevar paciest neviens no Zemei naidīgo civilizāciju grupējumiem. Pie tam Krievija pagaidām ir vienīgā valsts, kas nav ļāvusi reptiļu, drakonu un pelēko bandām izzagt dabas resursus. Tomēr no Āzijas puses Krievijā jau lavās drakonveidīgie ķīnieši… »*

Limonādes dziedinošais spēks

Pirms nedēļas LTV «De facto» plašākai publikai atklāja kādu garīgās attīstības un dziedniecības centru Rīgā, kas paralēli dziedniecībai un meditācijai slavina arī Krieviju un Vladimiru Putinu kā «gaismas dvēseli». Varētu domāt - lai jau, kapitālismā katrs pelna naudu kā māk, kamēr vien «dziedniecības» centrs metodoloģiski nenodarbojas ar smadzeņu skalošanu vai klientu krāpšanu, neveic politisko propagandu, nenodarbina nelegālos ieceļotājus, nenodarbojas ar šantāžu un tmldz.

Pavisam citādi šīs organizācijas darbība ir jāaplūko, ja tās vadītājai vai vadītājiem ir tieša vai netieša ietekme uz kādu, bet it sevišķi vāju politiķi. Partijas «No sirds Latvijai» līderes Ingunas Sudrabas regulārā ciemošanās pie centra vadītājas, īpašnieces un dziednieces Skaidrītes Aleksejevas ir radījusi vairāk jautājumu nekā deputātu kandidāte Sudraba vēlas sniegt atbildes.

Vienkārši muļķības:

«Eiropā pārsvarā mitinās reptiļi, nedaudz pelēkie, un no drakonu valstīm sāk ieplūst arī drakonveidīgie. Japāna, Ķīna, Vjetnama, Koreja, Birma, Taizeme un citas šajā reģionā esošās valstis ir pakļautas dažādu drakonu civilizācijai, taču nozīmīgu vietu ieņem arī pelēkie. Amerikā ir gan reptiļi, gan pelēkie un jau iefiltrējušies arī drakoni.»*

Protams, visi šie briesmoņi ir mirstīgo acīm neredzami. Cik var nojaust pēc publicētajiem kopotajiem rakstiem «dziedniecības» mājaslapā, šie baisuļi ir svarīgs elements «Gaismas mācības» ģenēzē kā daļa no daudzo galējību, neskaitāmo pretpolu grandiozajām sadursmēm uz citām planētām, tādējādi kļūstot par kustības impulsu daudziem notikumiem arī uz Zemes. Bet varbūt esmu pārpratis. Lai kā tur būtu, jums nevajadzētu sevi apgrūtināt, piešķirot tiem vārsmojumiem metafizisku dimensiju.

Bet runājot par pirmssākumu, atceros savu bērnību un bailes no lielā drēbju skapja, kur dzīvoja liels, resns čupakabra, kas katru nakti knosījās, ņaukstēja, skrāpējās un visādi citādi izdarījās. Vēlāk tikai atskārtu, ka briesmonis mani nemaz negribēja apēst. Tas bija iekārojis manis noslēptos saldumus, ko biju nospēris no kopīgā trauka lielajā istabā un noslēpis skapī, lai ar tiem mielotos vienatnē. Pagāja laiciņš, pārvarēju bailes, atzinos izdarītajā. Kopš tās dienas mans drēbju skapis arvien retāk kļuva par mošķu patvērumu. Bet savu sirdsapziņu šodien dzirdu daudz skaļāk par bailēm.

Ksenofobija:

«Mazā mīļā Latvija, brīvību(!) ieguvušo pēdējo divdesmit gadu laikā ir izpostīta tā, it kā pāri būtu gājis kodolkarš. Pa šiem gadiem pie valdības stūres lielākoties bija reptiļi un pelēkie. Viņu darbības rezultātu nav vērts apspriest, jo postaža ir it visā, tikai atskaišu papīri ir kārtībā, lai izpatiktu Zelta elitei Eiropā. Izskatās, ka valdošā elite no Latvijas aizbraukušo Gaismas dvēseļu vietā izdāļā mūsu zemīti ārzemniekiem, kas pēc būtības ir gan reptiļi, gan pelēkie un nu jau veidojas arī drakonu apmetnes… »*

Prezidenta Andra Bērziņa veselības stāvoklis nedrīkst būt noslēpums, pat ja var radīt valsts drošības apdraudējumu. Arī nākamās Saeimas deputātu miesas un prāta harmonija jeb vienā vārdā – veselības stāvoklis - ir vienlīdz svarīgs, lai sniegtu precīzas un skaidrojošas atbildes par iemesliem, kādēļ Inguna Sudraba apmeklē «Kosmosa augstāko spēku ziņneses» mītni uz šīs planētas Zeme.

Protams, var jau būt, ka Inguna Sudraba ir dziļi nelaimīgs cilvēks, kurš neatlaidīgi izmēģina netradicionālas ārstēšanās metodes. Pat ja tā ir, tas nedrīkst būt atteikuma iemesls - jebkura valsts kalpa veselība ir zelta vērta, bet it sevišķi brīžos, kad deputātiem jālemj par valstij nozīmīgiem jautājumiem.

Saprotams, ne visu var nomērīt, fiksēt ar smalkām medicīnas iekārtām, bet tādēļ Latvijā ir kompetenti psihologi un psihoanalītiķi, kas var veikt izmeklēšanu un atklāt kaiti vai arī atklāt kaites neesamību. Mūsu tiesības un pienākums ir gūt skaidrību par Saeimas 100 galvu veselo saprātu, jo ar Angelas Merkeles bēdīgi slaveno secinājumu par Putinu - «viņam saikne ar realitāti ir ļoti pastarpināta» - ir daudz par maz, lai mēs būtu droši.

Rasisms:

«Vienā ziņā gan pelēkie, gan reptiļi un drakoni ir vienisprātis: kamēr humanoīdiem jeb baltās rases Gaismas dvēseļu cilvēkiem ir apvienota sievišķā un vīrišķā enerģija, pastāv katastrofāli draudi, ka Zemei naidīgās civilizācijas nevarēs ieviest izplānoto «Jauno Pasaules kārtību».»*

Vads ar Kosmosu

Kaut reizi būsiet dzirdējuši par pseidozinātnes raidījumiem Krievijas valsts televīzijās, REN-TV ir spilgtākais piemērs. Tēmu spektrs ir visplašākais, sapinot vienā murčkulī dažnedažādus savstarpēji pretrunīgus «atklājumus»:

Zemei naidīgu civilizāciju uzbrukumu hronikas, reportāžas no nacistu karabāzes Mēness tumšajā pusē, baltās rases pārākuma slavināšana, citplanētiešu dzīve uz zemes, kara šausmas par ukraiņiem, kuri ēd krievu bērnus; par vispasaules sazvērestību, žīdmasonu virskundzību un tmldz blēņas, ko var aizgūtnēm smelties jebkurš, kam nav žēl bezjēdzīgi izniekotā laika pie TV ekrāna.

Bet būs ļoti nepatīkami žēl, ja Sudrabas partijai atdotās balsis izrādīsies pseidolabdara Zīgerista banānu vērtībā.

Ja politiķim daudz laika jāvelta pašiedomātu šķēršļu pārvarēšanai un cīņai ar «reptiļiem, drakoniem un pelēkajiem», tad nekam citam laika vairs neatliks – vēlētājiem doto solījumu izpildei un citām rūpēm par valsti nebūs vaļas. Ticēt māņiem (nejaukt ar pagānu tradīcijām, tikumiem) nozīmē nepaļauties uz veselo saprātu. Lūk, tāds politiķis kļūst par kaitnieku, neatkarīgi no tā, vai viņš to saprot vai ne.

Vai Sudrabai ari diagnosticēts «izkropļojuma zīmogs»? Kā to ārstēt?

«Sievišķo un vīrišķo enerģiju izkropļojumi ir izveidoti jau senā pagātnē un tie ir stabili iesakņojušies cilvēces kolektīvajā apziņā un zemapziņā, tāpēc, lai cik mums šķistu, ka esam pareizi domās un rīcībā, pilnīgi visiem ir minēto izkropļojumu zīmogs un sekas, kas izpaužas cilvēku neveiksmīgajās attiecībās ģimenēs, dzimtās un sabiedrībā kopumā. 2000.gada sākumā uz Zemi no Kosmosa sāka plūst enerģijas, kas ļauj dzēst visus izkropļojumus no sievišķajām un vīrišķajām enerģijām, kā arī atjaunot sievišķās un vīrišķās enerģijas saskaņā ar sākotnējo Gaismas plānu.»*

Noslēdzot uz mazliet iedvesmojošākas nots - pirms vairāk nekā gada SKDS pētījumā tika minēti 14% Latvijas iedzīvotāju, kas, atrodoties pie pilnas saprašanas, katru rītu sāk ar horoskopu lasīšanu un centīgu ielāgošanu, lai attiecīgi rīkotos tekošajā dienā. Ja šie ~14% ir Sudrabas partijas elektorāts, tad neesam vēl galīgās auzās.

Kā par nelaimi, vecā paruna runā pretī: vienmēr ir sliktāk nekā izskatās. Un kā nu nebūs slikti, jo kas būtu domājis, ka «Visas reliģiskās konfesijas, lai aklā ticībā un ganāmo avju lēnprātībā pakļautu Gaismas dvēseļu iemiesotos cilvēkus, ir radījuši reptiļi jeb ķirzakveidīgie.»*

Atsauces

* DVS Urantija; http://www.urantija.lv/lv/component/content/article/869-71-saruna.html?start=18

Komentāri (581)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu