Kalvītis: Ja mūsu piedāvājums nav sadzirdēts, acīmredzot tas nav bijis vajadzīgs (71)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ja partijas «Vienoti Latvijai» piedāvājums 12. Saeimas vēlēšanās nav ticis sadzirdēts, acīmredzot, tas nav bijis vajadzīgs, vērtējot sakāvi vēlēšanās, intervijā Latvijas Televīzijai atzina «trekno gadu» ekspremjers Aigars Kalvītis.

«Mana motivācija piedalīties šajā politiskajā procesā bija tā, ka tiem, kuriem ir iespējas, kuri var, kuriem ir zināšanas un piedāvājums, politikā ir jāpiedalās, lai var kaut kādā veidā palīdzēt valstij un savā veidā uzņemties tiesības kaut ko kritizēt,» uzskata Kalvītis.

Viņš atzina, ka ekspremjeri diemžēl netika sadzirdēti, kaut to veidotajai partijai bijis ekonomiskais piedāvājums, kā valstij nopelnīt naudu. Viņš norādīja, ka šajās vēlēšanās dominēja nacionālais jautājums, ko ietekmēja karš Ukrainā un bailes, tāpēc ekonomika palika otrajā vietā.

Kalvītis piekrita, ka rezultāti, iespējams, apliecina, ka vēlētāji varbūt vairs nevēlas ekspremjerus atkal redzēt pie varas, taču viņš uzsvēra: «Man bija svarīgi dot kaut kādu artavu un ieguldījumu nākotnē valsts attīstībai, jo es vēl to spēju, bet, ja tas nav sadzirdēts, acīmredzot tas nav bijis vajadzīgs.»

Jautāts par nākotnes plāniem, Kalvītis norādīja, ka par to ir pāragri atbildēt. «Es tāpat esmu pietiekoši aizņemts cilvēks ar daudzām citām lietām. Politikā lielā mērā 12 gadus esmu pavadījis - iespējams, par to vēl domāšu.»

Komentāri (71)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu