Keris: Belēvičam jāapgūst veselības nozarē esošās sakarības (12)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Gadījumā, ja 12.Saeimā ievēlētais uzņēmējs Guntis Belēvičs (ZZS) kļūs par veselības ministru, viņam būs jāapgūst tās sakarības, kas pastāv veselības aprūpes nozarē, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības vadītājs Valdis Keris.

Viņš norādīja, ka jaunajam ministram būs jārisina divas galvenās problēmas nozarē - nepietiekamais finansējums veselības aprūpei, kā arī veselības aprūpes pakalpojumu nepieejamība. Keris atzina, ka papildu finansējuma piesaiste nozarei var radīt problēmas.

Savukārt uz jautājumu, vai problemātiska nevar izrādīties situācija, ka Belēvičs savulaik ir vadījis aptieku biznesu, Keris pauda, ka jau iepriekš attiecībā uz saistību ar biznesu vairākiem ministriem ir bijušas «divdomīgas situācijas».

BNS ziņoja, ka ZZS pieņēmusi lēmumu piekrist premjerministres Laimdotas Straujumas («Vienotība») piedāvātajam amatu sadalījumam un uzņemties Veselības ministrijas vadību, nominējot šim amatam Belēviču.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu