Pēc Seiles izvirzīšanas studenti cer uz svaigu skatu uz Latvijas izglītības jomu (15)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Studentu apvienībai (LSA) ir grūti vērtēt Mārītes Seiles atbilstību amatam, tomēr studenti saredz iespēju, ka Seile var piedāvāt svaigu skatījumu uz Latvijas augstākās izglītības telpu, pauda LSA sabiedrisko attiecību vadītāja Annija Spēka.

LSA cer, ka Seile spēs izvēlēties sev spēcīgu komandu, kas papildinātu viņas pieredzi ar zināšanām un izpratni par veiksmīgu augstākās izglītības modeli, kā arī saglabās Laimdotas Straujumas («Vienotība») pirmās valdības uzsākto kursu attiecībā uz plānotajām pozitīvajām pārmaiņām augstākajā izglītības un zinātnē.

LSA atzīst «Iespējamās misijas» vadītājas Seiles ieguldījumu un pieredzi vispārējās izglītības jautājumos.

«Ņemot vērā, ka vairākums iepriekšējo Izglītības un zinātnes ministru nākuši ar lielu pieredzes bagāžu un nesenu pagātni augstākās izglītības jomā, taču ar būtisku progresu šajā jomā pozitīvā izpratnē var lepoties tikai nedaudzi no tiem, ar neziņu un cerībām raugāmies tajā, kā izvērtīsies turpmākais darbs Izglītības un zinātnes ministrijā,» pauž studentu apvienība.

Jau ziņots, ka «Vienotība» izglītības un zinātnes ministra amatam nolēmusi virzīt programmas «Iespējamā misija» vadītāju Seili.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu