Decembrī kritiskāks kļuvis valdības darba vērtējums

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedaudz kritiskāks decembrī kļuvis valdības darba vērtējums, liecina jaunākā «DNB Latvijas barometra» aptauja. Apmierinātību ar valdības darbu decembrī pauduši 24% aptaujāto, bet novembrī to bija 25%. No tiem daļēji ar valdības darbu apmierināti decembrī bija 23% iedzīvotāju, bet pilnībā apmierināti - 1%.

Ar valdības darbu neapmierināto īpatsvars decembrī bija 66%, arī novembrī tas bija 66%.

Valdības darba vērtējuma indekss decembrī ir samazinājies - no mīnus 29 novembrī līdz mīnus 30.

Aptaujas dati iegūti pētījumu centra SKDS Latvijas pastāvīgo iedzīvotāju aptaujā laika posmā no 28.novembra līdz 13.decembrim. Ar stratificētās nejaušās izlases metodi, veicot tiešās intervijas respondentu dzīvesvietās, tika aptaujāti 1003 respondenti vecumā no 18 līdz 74 gadiem visā Latvijā.

«DNB Latvijas barometrs» ir atzīts ikmēneša socioloģiskais pētījums, kurā tiek pētītas konkrētā brīža aktuālās norises sabiedrībai nozīmīgās jomās. Vienlaikus iedzīvotājiem ikreiz tiek uzdots pastāvīgo jautājumu kopums, kas mēnesi pa mēnesim atspoguļo sabiedrības vispārējā noskaņojuma izmaiņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu