Latvijas iedzīvotāji policijas darbu vērtē vidēji ar 5,6 punktiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Lūgti novērtēt pašreizējo Valsts policijas darbu 10 punktu skalā, kur 1 nozīmē «ļoti slikts», bet 10 – «ļoti labs», vidējais Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem sniegtais Valsts policijas darba novērtējums ir 5,6 punkti, atklāj pētījumu kompānijas TNS sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu «900 sekundes» februārī veiktais pētījums.

Salīdzinot ar pagājušo gadu, policijas darba vērtējums ir nedaudz uzlabojies.

Trešā daļa (34%) Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā pašreizējo Valsts policijas darbu vērtē salīdzinoši labi (7 un vairāk punkti). 38% iedzīvotāju Valsts policijas darbu vērtē viduvēji (5 un 6 punkti). Savukārt

piektā daļa (22%) iedzīvotāju pašreizējam Valsts policijas darbam sniedz sliktu vērtējumu (4 un mazāk punkti).

6% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu vērtējumu.

Aptauju pētījumu kompānija TNS veica sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu «900 sekundes», laikā no 2015.gada 17. februāra līdz 19. februārim ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 950 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu