Krievija: NATO slepenais klimatiskais ierocis sācis darboties

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Krievijas aizsardzības ministrs Viktors Šoigu šorīt paziņoja, ka ziemai raksturīgais aukstums valstī saglabāsies vismaz līdz augustam, jo naidīgā Ziemeļatlantijas alianse (NATO) jau kopš pērnā oktobra veic sistemātiskus uzbrukumus Krievijai ar rietumvalstīs slepeni izstrādāto klimatisko ieroci: «Viņi grib mūs nosaldēt kā tādus trušus, bet viņiem nekas nesanāks!» teica satrauktais ministrs.

Ministrs sanākušajiem «žurnālistiem» atklāja, ka šis slepenais ierocis atrodas grandiozā celtnē, kas uzcelta Mēness otrajā pusē. Kā pierādījumu saviem vārdiem viņš demonstrēja detalizētas augstas izšķirtspējas fotogrāfijas, kurās redzama milzīga daudzstāvu ēka. Skaidri saskatāms bija uzraksts pie stiklotās ieejas ēkā - «1969.gada 20.jūlijs».

«Šī ir diena, kad amerikāņi nosēdās uz Mēness. Mēs jau sen zinājām, ka patiesībā šajā dienā tika sākta militārā kompleksa būvniecība uz Zemes pavadoņa,» teica ministrs. «Šāda rīcība kārtējo reizi pierāda diestētiņa Putina teikto, ka Rietumvalstis nekad nav bijuši mūsu draugi vai partneri, bet slepeni kalušas plānus, kā mūs iekarot un visus krievus pakļaut verdzībā.»

Aizsardzības ministrs par ieroča darbību: «Tas ir sarežģīts metafizisks process, kas darbojas, pateicoties ASV un ES politiķu naidam pret Krieviju, pārvēršot viņu niknās domas par mūsu valsts iekarošanu intensīvā jonizējošā starojumā. Pēc tam tas tiek virzīts uz spoguļsatelītu netālu no Mēness, kas to tālāk atstaro tieši virsū Krievijai, traucējot Saules siltumam glāstīt mūsu zemi.»

NATO slepenā klimatiskā ieroča darbību ministrs nosauca par pretošanos pašas dabasmātes likumiem: «Tā ir pretdabiska rīcība, bet mēs neļausim nevienam krievam nosalt, pat tad, ja mums būs jālieto atomieroči pret mazāk apdzīvotām Krievijas teritorijām, lai mēs visi varētu sasildīties.»

Preses konferenci Sergejs Šoigu nobeidza ar izgāztu krūti - nekāds aukstums un sniegs nespēšot traucēt Krievijas armijas sirojumiem Ukrainas teritorijā: «Mēs nekad nepadosimies, jo tikai mums ir taisnība! Lai to dzird visa pasaule. Un Ukraina

P.S. Šodien gaidāma Krievijas vēstnieka Latvijā Aleksandra Vešņakova preses konference, kur plānota arī Viskrievijas VDK Pareizticīgo baznīcas laureāta Nila Ušakova uzstāšanās.

* Šis ir 1. aprīļa joks, un tā saturs ir izdomāts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu