PMLP: jāmeklē jauni informācijas kanāli, lai sasniegtu nepilsoņus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Naturalizācijas dienu ietvaros Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē (PMLP) norisinājās «Twitter» sesija, kuras laikā interesentiem bija iespējams uzzināt interesējošo informāciju par naturalizāciju.

Naturalizācijas dienas Pārvalde organizē pirmo reizi, kurās par naturalizācijas procesu atbildīgie Pārvaldes speciālisti sniedz individuālas konsultācijas nepilsoņiem un ārzemniekiem, kas saistītas ar Latvijas pilsonības iegūšanu naturalizācijas kārtībā. Konsultācijās uzsvars tiek likts uz individuālu pieeju un komunikāciju ar katru no interesentiem.

«Twitter» sesijas laikā bija iespējams saņemt atbildes uz interesējošajiem jautājumiem par naturalizācijas procesu, atbildes sniedza Naturalizācijas pārvaldes vadītājs Igors Gorbunovs.

Sesijas laikā tika izrādīta interese par dažādām tēmām, tostarp kādus dokumentus nepieciešams iesniegt un kāda ir naturalizācijas kārtība, cik ilgi pēc solījuma nodošanas nepieciešams gaidīt uzaicinājumu uz PMLP, lai dotos saņemt Latvijas pilsoņa pasi, cik ilgi jāgaida uzaicinājums uz Svinīgo ceremoniju, kurā tiek dots solījums par uzticību Latvijas Republikai un citi jautājumi. Personām, kurām atbildi nebija iespējams sniegt īsā atbilžu formā, Naturalizācijas pārvaldes vadītājs ieteica ierasties uz individuālajām konsultācijām, kuras norisināsies 29. aprīlī Rīgas 1.nodaļā.

«Mēs vēlamies rast arvien jaunus informācijas kanālus, lai sniegtu vairāk informācijas un veicinātu nepilsoņu interesi par Latvijas pilsonības iegūšanu naturalizācijas kārtībā. Manuprāt, «Twitter» sesija noritēja veiksmīgi un mēs noteikti izmantosim iespēju, arī turpmāk organizēt līdzīgus pasākumus,» norāda Gorbunovs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu