Māksliniece Neiburga: prezidentam neiztikt bez inteliģences, izglītības un mugurkaula

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki aicina iedzīvotājus piedalīties līdzdalības kampaņā MansPrezidents.lv, kur katrs var virtuāli nobalsot par sabiedrības un Saeimas deputātu virzītiem Valsts prezidenta amata kandidātiem. MansPrezidents.lv video sērijās viņi atklāj, kādam, viņuprāt, ir jābūt nākamajai valsts galvai.

Māksliniece Katrīna Neiburga uzskata, ka īpašības, bez kurām nevar iztikt šajā amatā ir inteliģence, laba izglītība un ļoti stingrs mugurkauls. «Lai prezidentu nevarētu ietekmēt nekādi politiskie spēki un partijas, lai tam būtu drošs un stiprs skats uz Rietumu pusi, Eiropas Savienību un NATO, tam jābūt ar stingru mugurkaulu un savu stāju. Es iesaku apmeklēt portālu MansPrezidents.lv, lai nobalsotu par piemērotāko prezidenta amata kandidātu, arī es pati to darīšu!» saka K.Neiburga.

Jau ziņots, ka no 20.aprīļa līdz prezidenta ievēlēšanai jūnija sākumā norit līdzdalības akcija MansPrezidents.lv, kurā ikviens Latvijas pilsonis, kurš sasniedzis 16 gadu vecumu, var nobalsot par kādu no deputātu vai iedzīvotāju izvirzītajiem kandidātiem. Līdz šim par savu prezidentu nobalsojuši jau teju 10 000 cilvēku. MansPrezidents.lv balsojums ir atklāts, un tā norisei un balsu skaitam var sekot līdzi jebkurā brīdī. Balsojuma rezultāts tiks nodots Saeimas deputātiem Valsts prezidenta ievēlēšanas dienā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu