«Vienotības» domes vadītājs: Partija buksē, tai nepieciešamas pārmaiņas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Partija «Vienotība» patlaban buksē, tāpēc tai ir nepieciešamas pārmaiņas, uzskata «Vienotības» domes priekšsēdētājs, Cēsu mērs Jānis Rozenbergs.

Politiķis šodien «Vienotības» domes sēdē sacīja, ka

kopumā «sajūta ir smaga», bet viņš tic «Vienotības» ideāliem, potenciālam, cilvēkiem un viņu enerģijai.

Rozenbergam esot sajūta, ka politiskā organizācija buksē, tai pazudis mērķis un tās pārstāvji zaudējuši ticību sev. Līdz ar to jāveic partijas restarts, jānotiek izmaiņām, viņš uzsvēra.

Atklājot partijas domes sēdi, Rozenbergs vēlēja biedriem aiziet no šī pasākuma ar lielāku skaidrību par politiskā spēka prioritātēm un nākotni.

Ja «Vienotība» nemainīsies, tiks izniekots partijas potenciāls un tā zaudēs atbalstu,

brīdināja politiķis.

Pēc Rozenberga domām, «Vienotībai» jāatgriežas pie pamatvērtībām, ar kurām partija ienāca politiskajā vidē, turklāt ir būtiski demonstrēt politisko mugurkaulu, lai īstenotu partijas ieceres.

Kā ziņots, «Vienotība» šodien Rīgā pulcējusies uz domes sēdi, lai prezentētu savus politiskos mērķus Latvijas simtgadei. Partijas domes sēdē reģistrējušies ap 70 cilvēkiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu