Politologs: vājākais valdības posms ir premjerministre

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vājākais valdības posms ir premjerministre, otrdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja politologs Filips Rajevskis.

Viņš norādīja, ka Straujuma kļuva par valdības vadītāju, būdama ierēdne, nevis politiķe. Tāpat viņš pauda pārliecību, ka Straujuma nepārtraukti pieļauj kļūdas, izsakoties par dažādiem jautājumiem.

«Komunikācijas kļūdas ir kļuvušas par premjeres preču zīmi,» sacīja politologs.

Rajevskis arī pavēstīja, ka Straujumas valdība sevi ir izsmēlusi, un tās «nomaiņas gēns bija iestrādāts, jau to veidojot». Politologs atgādināja, ka, jau veidojot Straujumas valdību, kuluāros nereti minēts, ka tā paredzēta tikai uz Latvijas prezidentūras Eiropas Savienības Padomē.

Tāpat Rajevskis prognozēja, ka pašreizējās valdības krišanas gadījumā, koalīcija radikālas izmaiņas nepiedzīvos, un tajā turpinās strādāt pašreizējās trīs partijas - «Vienotība», Nacionālā apvienība, kā arī Zaļo un zemnieku savienība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu