Solvita Āboltiņa izstājas no «Vienotības»*

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/TVNET

No neoficiāliem avotiem kļuvis zināms, ka Vienotības ilggadējā politiķe Solvita Āboltiņa šodien uzrakstījusi iesniegumu par izstāšanos no partijas. «Vienotības» birojs atteicās sniegt jebkādus komentārus par Āboltiņas iespējamo izstāšanos no partijas.

Ziņa tiek papildināta.

Šodien, plkst. 14:00 sākās partijas ZZS ārkārtas valdes sēde, kur «Solvita Āboltiņa piedalās kā valdības koalīcijas partneru pārstāve,» žurnālistiem pastāstīja Kārlis Seržants, mīklaini piebilzdams, ka «vakarpusē mūs visus gaida maziņš pārsteigums.»

Diemžēl ZZS valdes sēdes telpās netika ielaisti Latvijas žurnālisti, tikai profesionālie patiesības sludinātāji no Kremļa TV kanāla Rossija1, ar kuriem Nacionālās drošības padomes (NDP) priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa jau iepriekš bija atradusi kopīgu valodu, sniedzot viņiem ļoti kompetentu verdiktu par visu Latvijas žurnālistu angažētību un neprofesionālitāti.

Pie ZZS valdes sēdes telpām sapulcējušies angažētie un neprofesionālie Latvijas žurnālisti sprieda, ka Solvitas Āboltiņas panākumi, diskreditējot Vienotību sabiedrības acīs, nav noliedzami, tādēļ politiķe, palaidusi Vienotības nāves smaku, taktiski tālredzīgi bēg pie tuvākā partnera - ZZS. Spriedelējot par politiķes nākotnes izredzēm daži angažētie žurnālisti izteica minējumu, ka, zinot zaļzemnieku simpātijas pret autokrātu Aivaru Lembergu, kuram likums liedz ieņemt augstus amatus, ZZS varētu piedāvāt Āboltiņai iespēju kandidēt uz jaunās Latvijas diktatores prestižo amatu - kļūt par Radžepu Erdoganu brunčos. Skaidrs gan ir viens - jaunā matu krāsa liek šaubīties, vai spējīgā politiķe ilgi paliks bez partejiskās piederības.

Tiklīdz ZZS valdes sēde būs beigusies, noteikti lasītājiem iztulkosim, ko latviešu žurnālistiem par sēdes norisi pastāstīs ārzemnieki no Kremļa propogandas rīka «Rossija1».

No citiem avotiem TVNET tapis zināms, ka kādreiz par žurnālistu strādājošais Kārlis Seržants (ZZS) ceturtdienas vakarā [31.martā] esot redzēts ieejam pa kādas Ieroču ielas mājas parādes durvīm ar ziediem rokās. Ir zināms, uz šīs ielas nocietinājusies kādreizējā Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboliņa, tomēr svētdienās vēl arvien tur mēdz piestāt dažādu tiesībsargājošo institūciju vadītāji un prominentas valsts amatpersonas. Pie vienas Ieroču ielas mājas durvīm vakar, 31.martā, esot redzētas piebraucam vairākas luksus klases automašīnas, starp kurām manīts arī «Puzes biedrības» limuzīns Audi A8L, mākoņstūmēja lietussargs, Latvijas attīstītājs Olafs Berķis un arī citas, nedaudz mazāk pašdiskreditējušās personas.

* Šī ir 1.aprīļa joku ziņa. Ja personām, kuras minētas rakstā, ir jelkādas pretenzijas, aicinām vērsties pie sava ģimenes ārsta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu