VID Finanšu policijas darbinieki uz Ieslodzījuma vietu... pārvaldi vēl nav pārcelti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Jautājums par piecu Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Finanšu policijas pārvaldes nodarbināto pārcelšanu uz Ieslodzījuma vietu pārvaldi patlaban vēl tiek risināts.

«Patlaban šiem pieciem darbiniekiem konkretizēti piedāvājumi, kurus būtu iespējams objektīvi izvērtēt, vēl nav izsniegti. Līdz ar to ir pāragri spriest, kāds būs viņu lēmums - pamest vai turpināt darbu civildienestā,» norādīja VID.

LETA jau ziņoja, ka uz Tieslietu ministrijas iestādi paredzēts pārcelt piecus līdzšinējos Finanšu policijas darbiniekus - Māri Kaminski, Jurģi Kijoneku, Aiviju Lagzdiņu, Viesturu Burkovski un Miku Indānu. Šie darbinieki turpmāk strādās Ieslodzījuma vietu pārvaldes Tiesvedības daļā un Tiesiskā regulējuma daļā.

Jau ziņots, ka kopumā dažādas rotācijas skar 39 VID darbiniekus, tajā skaitā 22 dažāda līmeņa vadītājus. Amatos VID struktūrās paredzēts pārcelt 34 darbiniekus, bet pieci pārcelti uz Ieslodzījuma vietu pārvaldi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu