Smiltēns: «Vienotībai» valdības veidošanas laikā bija skaidri jāpiesaka ambīcijas vadīt TM

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Valdības veidošanas laikā «Vienotībai» bija skaidri jāpiesaka ambīcijas uz Tieslietu ministriju (TM) un jānovelk «sarkanās līnijas», šodien partijas priekšsēdētāja amata kandidātu debatēs sacīja Edvards Smiltēns.

«Vienotības» priekšsēdētāja amata kandidāti - Smiltēns un Andris Piebalgs - šodien diskutēja par tiesiskumu, un starp politiķu minētajām problēmām bija maksātnespējas jautājumi, laiks, tiesu ātrdarbība, kā arī situācija Korupcijas apkarošanas un novēršanas birojā.

Tāpat kandidāti atbildēja uz jautājumu par iespējamo atbalstu regulējumam par partnerattiecību reģistrāciju. Smiltēns sacīja, ka sabiedrībā, arī partijā, nav neviennozīmīgas attieksmes pret šo jautājumu. Tāpēc šādu regulējumu nevar virzīt pirms diskusijas partijā, jo vispirms jāformulē partijas nostāja, uzsvēra politiķis.

Arī Piebalgs piekrita, ka šis jautājums ir neviennozīmīgi vērtēts, bet atzina, ka partijai jāpieņem konkrēta pozīcija un no tā nevar slēpties.

Kā ziņots, «Vienotība» 4.jūnijā pulcēsies uz ārkārtas kongresu, kurā tiks pārvēlēta partijas vadība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu