Īvāns: Baidena vizīte palīdzēs saprast, ka mūsdienās nevar atjaunot tirāniju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

ASV viceprezidenta Džo Baidena vizīte Latvijā nākamajām paaudzēm palīdzēs saprast, ka mūsdienās tirāniju nav iespējams atjaunot, pirms Baidena uzrunas otrdien teica Latvijas Republikas Augstākās Padomes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Dainis Īvāns.

«Baidena vizīte ir liels pamudinājums manam mazdēlam saprast, ka izvēle starp tirānijas atjaunošanu nav iespējama mūsdienu brīvajā pasaulē,» norādīja Īvāns.

Viņa pauda prieku par Baidena vizīti Latvijā visām Baltijas valstīm nozīmīgajā datumā, 23 augustā, neskatoties uz Ukrainā notiekošo Krievijas agresiju, kas norāda uz pagātni un iespējamu «Putina-Ribentropa pakta» noslēgšanu.

Jau vēstīts, ka otrdien vizītē Latvijas galvaspilsētā Rīgā ieradies ASV viceprezidents Džo Baidens, kuram paredzēta tikšanās ar Latvijas augstākajām amatpersonām, kā arī ar ar triju Baltijas valstu prezidentiem. ASV viceprezidentam paredzētas arī divpusējās tikšanās ar Raimondu Vējoni un Ministru prezidentu Kučinski. Viesojoties Rīgā, paredzēta arī viceprezidenta publiska uzruna Baltijas valstu iedzīvotājiem.

Eiropas vizītes ietvaros no 22.līdz 25.augustam Baidens apmeklēs arī Turciju un Zviedriju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu