Soctīklos izsmej Grigules varoņdarbus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

TVNET jau vēstīja, ka no Latviju pārstāvošajiem Eiropas Parlamenta (EP) deputātiem viskūtrāk balsojumos piedalījusies politiķe Iveta Grigule (ZZS). Sociālo tīklu lietotāji jau paspējuši ironizēt par viņas padarīto. Kāda Facebook lietotāja raksta: «Kartīšu sūtītājas varoņdarbi.» Bet cits lietotājs viņas darbus vērtē šādi: «Es bij' meita, man bij vara. Es varēju lielīties...»

TVNET jau vēstīja, ka Grigule, kura reģistrētajos balsojumos piedalījusies 67,71% gadījumu, ierindojusies pēdējā vietā, savukārt pirmajā vietā, apsteidzot politiķi Andreju Mamikinu (S), ierindojusies deputāte Tatjana Ždanoka. Viņa reģistrētajos balsojumos piedalījusies 96,37% gadījumu. Tikmēr Mamikins noslīdējis uz ceturto vietu ar 89,51%.

Otrajā vietā ar 94,70% ierindojies Krišjānis Kariņš (V), kurš starptautiskās nevalstiskās organizācijas «VoteWatch Europe» pētījumā par ietekmīgākajiem EP deputātiem ieņēmis nozīmīgo 11.vietu.

Trešajā vietā ar 91,24% ierindojusies deputāte Sandra Kalniete (V), kura atkārtoti kļuvusi par Eiropas Tautas partijas (ETP) viceprezidenti, bet piekto vietu starp Latviju pārstāvošajiem EP deputātiem reģistrēto balsu ziņā ieņēmusi politiķe Inese Vaidere (V) ar 83,99%.

Savukārt politiķi Artis Pabriks (V) un Roberts Zīle (VL-TB/LNNK) piedalījušies reģistrētajos balsojumos attiecīgi 82,77% un 75,52% gadījumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu