Carnikavas pašvaldības vadītāja: ZZS jāizvērtē vairāki pēdējā laika notikumi partijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare/LETA

Zaļo un zemnieku savienībai (ZZS) būtu vērts izvērtēt savu darbību un atsevišķos gadījumos pašattīrīties, šādu viedokli intervijā pauda Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Daiga Jurēvica (ZZS).

«Manuprāt, ZZS vajadzētu pārvērtēt pēdējā laika notikumus ar Eiropas Parlamenta deputāti Ivetu Griguli, ar Jūrmalas mēru Gati Truksni, ar Saeimas deputātu Kārli Seržantu,» sacīja Jurēvica. «Lai notiktu pašattīrīšanās, politiskajam spēkam jābūt izvirzītiem skaidriem mērķiem un uzstādījumiem, kādi mēs vēlamies būt, kā vēlamies sevi pozicionēt sabiedrībā.»

«Ne visi lēmumi, kurus ir pieņēmusi valdība, apmierina arī mani kā pašvaldības vadītāju, piemēram, lēmums par sociālajām iemaksām visiem strādājošajiem vismaz minimālās algas apmērā. Ja šis lēmums paliks spēkā, uzņēmēji būs spiesti domāt, kā ar to tikt galā. Daudzi nepilna laika darbinieki, visticamāk, zaudēs darbu, bet tiem, bez kuru pakalpojumiem ir grūti iztikt, iespējams, tiks maksāts «aploksnē»,» teica Jurēvica.

«Valdībai jābūt stratēģei, jāspēj paredzēt, kā viņu lēmumi darbosies, kādas ekonomiskās un sociālās sekas tiem būs, ir jāsaprot un jāņem vērā cilvēku vēlmes un intereses,» piebilda pašvaldības vadītāja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu