Alternatīvā realitāte LU: augstskola izglītos par homeopātijas «noslēpumiem»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET kolāža

Latvijas Universitātes (LU) Ģimenes veselības izglītības centrs un SIA «Klasiskās Homeopātijas Centrs» piedāvā pieteikties Klasiskās Homeopātijas tālākizglītības kursam «Praktiskā homeopātija». Tiem, kam interesē pseidozinātnes «noslēpumi», šis joks izmaksās 240 eiro.

Divu dienu kurss, kas norisināsies aprīļa sākumā, homeopātijas fanam izmaksās 240 eiro, un tas būs jāklausās angļu valodā. Kursa rīkotāji sola nodrošināt tulkojumu, to piedāvājot īstenot tikai krievu valodā.

Tālākizglītības kursu ar daudzsološu nosaukumu «Mentālās slimības un to ārstēšana ar homeopātiju» vadīs homeopātijas pasniedzējs, ārsts homeopāts, psihiatrs Vangelis Zafeiriou no Grieķijas.

Kursā plānots atklāt «homeopātisko preparātu piemeklēšanas noslēpumus, noteikt pataloģijas kodolu, skaidrot uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindromu,» kā arī piedāvāt citus homeopātijas jomas tematus. Kursa veidotāji sola «visas tēmas un jautājumus atspoguļot videomateriālos un reālos slimības gadījumos».

LU akcentē, ka seminārs «būs svarīgs gan iesācējiem gan pieredzējušiem ārstiem, gan profesionāļiem, gan ārstiem ar šauru specializāciju, un homeopātija ir plaši pielietojama terapijas metode ar iespēju ārstēt arī smagas mentālas patoloģijas».

Homeopātijas «noslēpumu» izzinātājiem esot arī ieplānota neliela kultūras programma, iepazīšanās ar Rīgu un kopējas vakariņas. Ēdienkarte vēl nav zināma, bet noteikti būs pieejama homeopātiski dziedinoša mērce, kas pagatavota no Latvijas likteņupes avotiem.

Homeopātijas «noslēpumu» kursa klausītājiem tiks izsniegta LU apliecība. Studentiem būšot atlaides.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu