Kučinskis: Igaunijai apsteigt attīstībā Latviju ļāva arī augstāki morālie un politiskie standarti

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Igaunijai apsteigt attīstībā Latviju ļāva arī augstāki morālie un politiskie standarti, šodien forumā «Latvijas tautsaimniecība - pagātne, tagadne un nākotne» sacīja Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS).

Viņš norādīja, ka neviena no valstīm, kas attīstību atsāka 90.gados, nekur tālu priekšā Latvijai nav aizskrējušas - tepat vien ir.

Pēc viņa teiktā, Igaunija apsteigusi Latviju, jo, kamēr Latvijā daudz diskutēja, Igaunijā darīja, pārņemot daudz piemēru no Somijas.

Vienlaikus premjers atzina, ka Igaunijai apsteigt attīstībā Latviju ļāva arī augstāki morālie un politiskie standarti, kas patlaban atspoguļojas arī nodokļu maksāšanas kultūrā abās valstīs.

Kā ziņots, šodien Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notiek forums «Latvijas tautsaimniecība - pagātne, tagadne un nākotne». Pasākuma noslēgumā paredzēta grāmatas «Latvijas tautsaimniecības vēsture» atvēršana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu