Piebalgs: Pašvaldību vēlēšanu rezultāti stabilizēs valdības koalīciju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pašvaldību vēlēšanu rezultāti stabilizēs valdības koalīciju, uzskata «Vienotības» priekšsēdētājs Andris Piebalgs.

Politiķis pēc partijas valdes sēdes aģentūrai LETA sacīja, ka «Vienotība» šodien pārrunājusi vēlēšanu rezultātus un kopumā ir apmierināta ar tiem. «Vienotība» iekļuvusi Rīgas domē, lai arī īsi pirms vēlēšanām «Latvijas Faktu» aptauja liecināja, ka partija varētu nepārvarēt 5% barjeru, sacīja Piebalgs.

Kopumā «Vienotība» iekļuvusi vairāk nekā 50 pašvaldībās, izcils rezultāts ir Cēsīs, uzvara Salaspilī, turpināja Piebalgs. Savukārt «Vienotības» saraksta līderis Rīgā Vilnis Ķirsis sevi esot parādījis kā stiprs, jauns un perspektīvs līderis.

Runājot par negatīviem aspektiem, Piebalgs minēja, ka tomēr partija vēlētos labākus rezultātus gan Rīgā, gan valstī kopumā.

«Es domāju, ka rezultāti stabilizēs šo koalīciju, jo koalīcijas partneri ļoti bažīgi raudzījās uz «Vienotības» rezultātiem pašvaldību vēlēšanās,» sacīja politiķis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu