Rajevskis: Mediķu streika ieilgšana ļoti nopietni apdraudētu Kučinski

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Mediķu streika ieilgšana ļoti nopietni apdraudētu Ministru prezidentu Māri Kučinski (ZZS), aģentūrai LETA sacīja sabiedrisko attiecību aģentūras «Mediju tilts» līdzīpašnieks, politologs Filips Rajevskis.

Viņaprāt, streika ieilgšana var ļoti nopietni apdraudēt Kučinski tādēļ, ka veselības ministre Anda Čakša nav politiķe, bet no viņas tiek gaidīta politiķa cienīga rīcība, un tā ir problēma.

«Pagaidām streiks norit mierīgi, bet var būt visādi. Streiks var atstāt ietekmi arī uz Čakšu. Atceramies, ka bijušā ekonomikas ministra Daniela Pavļuta nevēlēšanās atkāpties nogāza valdību,» atgādina Rajevskis.

Kā ziņots, reaģējot uz situāciju veselības nozarē, streiku sākuši ģimenes ārsti un Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības pārstāvji brīdinājuma akcijas veidā pārtraukuši strādāt pagarināto normālo darba laiku.

Lai risinātu nozares problēmas Kučinskis ceturtdien tiksies ar ģimenes ārstu pārstāvjiem. Plānots, ka sanāksmē piedalīsies arī veselības ministre Čakša.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu