Politologs: Bondars veiksmīgi atrada iespēju pieklājīga veidā «nolēkt» no LRA

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Mārtiņš Bondars veiksmīgi atrada iespēju pieklājīga veidā «nolēkt» no Latvijas Reģionu apvienības (LRA), šādu viedokli pauda politologs Jānis Ikstens.

Ikstens norādīja, ka ar šo gājienu Bondars ir parūpējies, lai nākotnē, ja viņam tiks pārmests kas saistībā ar LRA, viņš varētu aizbildināties ar to, ka viņš tur vairs nav bijis un tā nav viņa atbildība.

Politologs arī uzsvēra, ka Bondaram šobrīd ir nepieciešams apzināties savu politisko identitāti - «vai viņš ir smagos noziegumos apsūdzētais Mārtiņš Bondars» un «kāda ir viņa turpmākā loma politikā un ko viņš pārstāv šobrīd».

Runājot par Latvijas Reģionu apvienības (LRA) nākotni, Ikstens norādīja, ka partija ir pierādījusi, ka ir ļoti elastīga un var pieaicināt no malas spēcīgu personību, lai tā kļūtu par priekšsēdētāju. Jautājums ir tikai, vai tāda persona šobrīd ir atrodama Latvijas politiskajā vidē.

LETA jau ziņoja, ka ceturtdien sociālajā vietnē «Twitter» Bondars paziņojis par atkāpšanos no partijas valdes priekšsēdētāja amata. «Ņemot vērā pēdējā laika LRA balsojumus Saeimā, es atkāpjos no LRA valdes priekšsēdētāja amata,» rakstīja Bondars.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu