KNAB vadītājs: Birojā nekādu katastrofālu nesaskaņu nav

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) nekādu katastrofālu nesaskaņu nav, intervijā laikrakstam «Neatkarīgā Rīta Avīze» norāda KNAB vadītājs Jēkabs Straume.

Norādīts, ka, stājoties amatā, kā vienu no prioritātēm minēja kolektīva sašķeltības novēršanu, Straume skaidroja, ka pašlaik birojs spēj un var strādāt kā vienota komanda. Pēc viņa paustā, nekādu katastrofālu nesaskaņu nav, ir tikai argumentētas diskusijas par vienu vai otru jautājumu, kas ir normāli.

Vaicāts, kas tādā gadījumā bija galvenais iepriekšējo nesaskaņu avots, viņš teica, ka ir dažas versijas, bet tās pagaidām paturēs pie sevis.

Straume arī atklāja, ka ir izvērtējis, kā birojam veicies ar lietām pagātnē, secinot, ka profesionalitātes nav trūcis, bet varbūt trūcis veiksmes. «Arī veiksmes trūkums ir liels faktors, jā. Varbūt kādā brīdī, kad kaut kas jāizdara ļoti ātri, pietrūka arī profesionalitāte vai laiks,» komentēja biroja vadītājs.

Viņš arī apliecināja, ka ir iesniedzis valdībā finansējuma pieprasījumu, lai palielinātu KNAB darbinieku atalgojumu un attiecīgi arī vairotu iespējas aizpildīt brīvās vakances. Straume atzina, ka cilvēku vai finanšu resursu trūkums KNAB nav traģisks, tomēr nepieciešami uzlabojumi, ja vēlamies sasniegt izvirzītos mērķus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu