Šadurskis jaunajā mācību gadā novēl neklausīties skeptiķos un rīkoties apņēmīgi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jaunajā mācību gadā izglītības un zinātnes ministrs Kārlis Šadurskis (V) vēl neklausīties skeptiķos un noliedzējos, bet rīkoties apņēmīgi.

Šadurskis uzsvēra, ka Zinību diena ir svētki pirms jaunā darba cēliena, kas sākas ar atkalsatikšanās prieku, cerībām un jaunu apņemšanos sasniegt iecerēto.

Politiķis pārliecināts, ka zināšanas un prasmes, ko sniedz izglītības iespējas, ir mūsu valsts un katra paša veiksmes, izaugsmes un labklājības pamats.

Šadurskis skolēnus aicina ticēt, ka šķietami neiespējamais ir iespējams. «Neklausīties skeptiķos un noliedzējos, bet rīkoties apņēmīgi, ar pārliecību, un būs, kas seko. Mācīties no gudrajiem, sniegt padomu, ja to prasa. Apzināties, ka viss, ko dara, ir paša labā un ka ieguldītais darbs nesīs augļus,» jaunā mācību gada sākumā novēl ministrs.

Vecākus Šadurskis mudināja būt par atbalstu skolēna īstā «Es» meklējumos. «Esiet labākais draugs un padomdevējs!» aicināja politiķis, piebilstot, ka mīlestība un rūpes ir bērna drošās mājas un patvērums grūtajos brīžos.

Savukārt skolotājiem politiķis novēlējis gūt gandarījumu par katru panākumu, ko skolotāji spējuši atklāt un ļaut uzplaukt jaunās personības dzīves meklējumu ceļā. «Spējiet savus skolēnus iedvesmot un aizraut! Ticu, ka izdosies atklāt jaunus talantus un izcilības, zelta rokas,» pauda politiķis, uzsverot, ka apliecinājums tam ir mūsu spožie talanti un izcilības, kas nes Latvijas vārdu pasaulē un kuru personības panākumu pamatā ir bijis nenovērtējams skolotāja darbs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu