Brigmanis: Čakšas prombūtnē atbildība par veselības nozari jāuzņemas Kučinskim

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) deleģētajai veselības ministrei Andai Čakšai dodoties bērna kopšanas atvaļinājumā, par veselības nozari atbildība ir jāuzņemas premjeram Mārim Kučinskim (ZZS), šādu viedokli LTV «Rīta panorāmā» pauda ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Augusts Brigmanis.

Nākamā gada sākumā Čakšas ģimenē gaidāms pieaugums, tomēr jauns ministrs netiks meklēts, jo ministre apņēmusies atgriezties pie pienākumu pildīšanas jau pāris mēnešu laikā.

Brigmanis personīgi domā, ka Čakšas vietā bija jāliek cits ministrs, jo bērna piedzimšana ģimenei tomēr ir ļoti būtisks notikums, kam jāvelta pienācīga uzmanība.

Tomēr pārrunās partijā vienošanās panākta par pretējo, proti, ka jauns veselības ministrs netiks meklēts, jo to piedāvājusi gan pati Čakša, gan arī Kučinskis aizstāvējis viedokli, ka jauns ministrs nav nepieciešams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu