Dzintaram radušās bažas, kā situācija pēc «Vienotības» valdes lēmuma iespaidos tālāko valdības darbu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nacionālā apvienība «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK (VL-TB/LNNK) respektē «Vienotības» valdes lēmumu, tomēr ir bažas par to, kā situācija iespaidos tālāko valdības darbu, sacīja VL-TB/LNNK līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars.

«Vienotības» valde šodien nolēma izslēgt no partijas bijušo līderi Solvitu Āboltiņu, Saeimas frakcijas vadītāja amatam rekomendēt deputātu Hosamu Abu Meri, bet Arvilam Ašeradenam turpināt pildīt ekonomikas ministra pienākumus.

«Ir sajūta, ka «Vienotības» valde vēl nav līdz galam izrēķinājusi valdes lēmuma iespējamās sekas,» aģentūrai LETA izteicās Dzintars. Viņš piebilda, ka tuvākās nedēļas laikā «Vienotības» vadībai būs jāveic «gana sarežģīts polittehnoloģisks darbs, lai šādos apstākļos nodrošinātu partijas kā stabila koalīcijas partnera darba pēctecību».

Vienlaikus politiķis uzsvēra, ka nacionālā apvienība respektē «Vienotības» lēmumu, lai arī ir bažas par ietekmi uz tālāko valdības darbu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu