Rinkēvičs: Latvija ieinteresēta veicināt Latvijas un Ganas sadarbību ekonomikā un izglītībā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvija ir ieinteresēta veicināt Latvijas un Ganas sadarbību ekonomikā un izglītībā, Kotdivuārā notiekošās Eiropas Savienības un Āfrikas Savienības ārlietu ministru sanāksmes laikā sacīja Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (V).

Kā aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā (ĀM), Rinkēvičs sanāksmes laikā tikās ar Ganas ārlietu un reģionālās integrācijas ministri Šērliju Ajorkoru Bočiju.

Latvijas ārlietu ministrs pauda gandarījumu, ka Latvijas un Ganas divpusējā sadarbība pakāpeniski attīstās, vienlaikus paužot interesi sekmēt sadarbību informācijas un komunikāciju tehnoloģiju, kā arī lauksaimniecības un izglītības jomā.

Ārlietu ministri apsprieda arī starpvalstu līgumu noslēgšanu izglītībā un ekonomiskās sadarbības veicināšanai, kā piemēru minot līgumu par nodokļu dubulto neuzlikšanu. Tāpat tika pārrunāts dialogs starptautiskajās organizācijās un nepieciešamība sadarboties cīņā pret terorismu un citiem globāliem drošības izaicinājumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu