Traģiskā avārija Amatas novadā: sieviete braukusi ar tikko nopirktu auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Trešdienas traģiskās autoavārijas Amatas novadā iemesls ir pārdroša braukšana.

Kā vēsta LNT raidījums «Degpunktā», sieviete, kura izraisīja avariju, stūrējusi tikko nopirktu automašīnu «Hyundai i20», ar kuru bija nobraukti vien nepilni 100 kilometri. Pēc avārijas auto pārvērties lūžņu kaudzē.

Jau ziņots, ka 3.janvārī pulksten 16:47 Amatas novadā, Drabešu pagastā, autoceļa RīgaSigulda – Igaunijas robeža (Veclaicene) 83. kilometrā, 1985.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu «Hyundai», veica apdzīšanas manevru, kā rezultātā transportlīdzeklis iebrauca pretējā braukšanas joslā, kurā izraisīja sadursmi ar pretim braucošo smago automašīnu «Man» sakabē ar piekabi.

Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja līdzbraucēja – 1947.gadā dzimusi sieviete. Ar smagiem miesas bojājumiem tuvākajā ārstniecības iestādē nogādāts 1996.gadā dzimis pasažieris, taču transportlīdzekļu vadītāju dzīvībai briesmas nedraud.

Sieviete savā jaunajā automašīnā mēģinājusi apdzīt uzreiz divus kravas auto.Vadītāja, iespējams, mēģināja izvairīties no sadursmes, griežot auto pa kreisi grāvī, jo visspēcīgāko sitienu saņēma «Hyundai» pasažiera pusē.

Par negadījumu sākts kriminālprocess, policija noskaidro notikušā apstākļus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu