Soctīklu lietotāji grib redzēt Rasnača nobloķēto cilvēku sarakstu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sociālo tīklu lietotājus nebeidz pārsteigt tieslietu ministra Dzintara Rasnača (NA) rīcība - viņš tviterī nobloķējis Latvijas Televīzijas žurnālisti Olgu Dragiļevu.

Žurnāliste dalījusies arī ar informāciju, kā viņa kritusi nežēlastībā. Laikā, kad tiek runāts par nopietniem likuma pārkāpumiem finanšu vidē, Rasnačs tviterī dalījies ar pārdomām par filmu «Kriminālās ekselences fonds», kurā, viņaprāt, ir pārāk daudz lamuvārdu. Dragiļeva ministram norādījusi, ka šādā laikā ministram drīzāk vajadzētu pievērsties aktualitātēm, kas saistītas ar darbu. Uz to Rasnačs viņai atbildējis, ka atbrīvojas arī no viltus ziņu veidotājiem, un nobloķējis viņu.

Sociālo tīklu lietotāji ir sašutumā par to, ka ministrs šādi izturas pret sabiedrisko mediju žurnālisti, kura kaut ko viņam nav izdarījusi pa prātam, pat nepaskaidrojot, kādas viltus ziņas viņa izplatījusi. Rasnačs diskusijā norāda tikai, ka viltus ziņas redzējis sižetā, kas bijis saistīts ar Stambulas konvenciju.

Žurnālists Arnis Krauze, aizstāvot kolēģi, pat prasījis, lai Rasnačs tad nobloķē arī viņu. Ministra atbild, ka Krauze viltus ziņas vēl neesot taisījis. Uz nobloķēšanu piesakās arī citi lietotāji. Vēl dažiem tajā pašā laikā radusies ideja, ka vajadzētu apkopot sarakstu ar cilvēkiem, kurus Rasnačs bloķējis. Ko tas varētu parādīt?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu