Vējonis: Valsts pārvaldei jātiecas uz izcilību komunikācijā ar iedzīvotājiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijai ir jāizkopj stratēģiskās komunikācijas kompetences ikdienas darbā un valsts pārvaldei ir jātiecas uz izcilību komunikācijā ar iedzīvotājiem, šodien, tiekoties ar NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra vadītāju Jāni Sārtu sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

«Ja reiz Latvijā atrodas starptautiskas nozīmes stratēģiskās komunikācijas izcilības centrs, mums jāizkopj stratēģiskās komunikācijas kompetences ikdienas darbā un jātiecas uz izcilību valsts komunikācijā ar iedzīvotājiem,» norādīja Valsts prezidents.

Valsts prezidents apmeklēja NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centru un ar tā vadītāju diskutēja par maigās drošības pieaugošo nozīmi. Vējoņa ieskatā ikvienam valsts pārvaldes darbiniekam demokrātiskā valstī ir privilēģija un vienlaikus milzīga atbildība strādāt Latvijas iedzīvotāju labā. Tāpēc visos valsts pārvaldes līmeņos ir jāizkopj komunikācijas prasmes, lai iedzīvotājiem skaidrotu un pamatotu mūsu motivāciju, lēmumus un rīcību.

Vērtējot NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra darbību, Valsts prezidents atzina, ka centra regulārās publikācijas veicina izpratni par dažādu pasaules uzskatu un vērtību cīņu mūsdienu informatīvajā vidē. «Centrs tiek atpazīts, un tā darbība ir augsti novērtēta visā Rietumu pasaulē, kas apliecina to, ka mēs sniedzam pilnvērtīgu ieguldījumu arī starptautiskās drošības stiprināšanā,» vizītes laikā apliecināja Vējonis.

Tāpat Valsts prezidents ar centra vadītāju pārrunāja starptautiskās un reģionālās drošības aktualitātes un centra darbības nākotnes mērķis.

Amatpersonas diskutēja arī par intensīvāku sadarbību ar augstskolām un zinātniekiem sabiedrības drošības stiprināšanā, kopīgi izstrādājot starpdisciplināras studiju programmas un jaunus informatīvās vides drošības risinājumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu