Rasnačs: Pirmsvēlēšanu laiks tiek izmantots, lai vērstos pret maksātnespējas jomas reformām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmsvēlēšanu laiks tiek izmantots, lai vērstos pret valdības veicinātajām reformām maksātnespējas jomā, ceturtdien valdības pārstāvju tikšanās laikā ar Ārvalstu investoru padomi Latvijā (FICIL) norādīja tieslietu ministrs Dzintars Rasnačš (VL-TB/LNNK).

Ministrs uzskata, ka Ministru prezidenta Māra Kučinska (ZZS) vadītā valdība ir pirmā, kas spējusi veikt visaptverošas reformas virknē jomu. Rasnačs norādīja uz vairākām veiktām reformām tieslietu jomā, starp tām minot arī maksātnespējas procesa sakārtošanu.

«Pateicoties FICIL un Latvijas Darba devēju konfederācijai reforma maksātnespējas jomā pirms pāris gadiem guva grūdienu. Šajā nozarē sagaidāmas pārmaiņas arī turpmāk, tomēr pirmsvēlēšanu laiks tiek izmantots, lai vērstos pret valdības īstenoto maksātnespējas jomas reformu,» pauda tieslietu ministrs.

«Šie cilvēki apzinās, ka no viņu rokām izslīd viegls, bet negodīgs bizness. Tāpēc ir novērojams uzbrukums man, tieslietu un finanšu sistēmām,» pārliecināts Rasnačs.

Viņš piebilda, ka maksātnespējas jomas sakārtošanu nebūs iespējams turpināt bez valdības partneru atbalsta, tostarp FICIL.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu