Pasaules kauss futbolā rada problēmas «Twitter»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pasaules kauss futbolā varētu radīt pārslodzi arī Latvijā populārajā virtuālās komunikācijas un mikroblogošanas tīklā «Twitter», raksta tīkla uzturētāji savā blogā «Twitter engineering».

«Twitter» uzturētāji norāda, ka iekšējā tīkla un tvītošanas kopējās sistēmas uzraudzība ir ļāvusi attīstīties līdz ar pieaugošo lietotāju skaitu. Taču pieaugošais lietotāju skaits jāskata pasaules notikumu kontekstā, jo patlaban notiekošais Pasaules kauss futbolā varot radīt neparedzami lielu «Twitter» lietotāju interesi par jaunākajiem notikumiem, kā dēļ servera darbība var tikt kavēta.

Problēmas virtuālajā komunikācijā «Twitter» vidē var ietekmēt arī lielu skaitu Latvijas iedzīvotāju. Saskaņā ar SIA «Soon» 2010.gada februārī publicēto «Latvijas tviterversa apskatu» Latvijā ir reģistrēti vairāk nekā 20 000 «Twitter» lietotāju, no kuriem gandrīz puse ir aktīvi lietotāji. «Twitter» lietotāju skaits Latvijā katru mēnesi pieaug par 1700 cilvēkiem.

«Twitter» ir pasaules populārākais mikroblogu serviss. Tajā ir reģistrējušies vairāk nekā 125 miljoni cilvēku. Katru mēnesi «Twitter» apmeklē vairāk nekā 190 miljoni unikālo lietotāju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu