«Samsung» telefonos varēs skatīt «Microsoft Office» dokumentus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijas datoru programmatūras kompānija «Picsel Technologies» un Dienvidkorejas elektronikas kompānija «Samsung Electronics» sāk sadarbību tehnoloģiju izstrādē, kas ļaus mobilo telefonu lietotājiem savu telefonu ekrānos aplūkot ar datorprogrammām «Microsoft Office» un «Adobe Acrobat» sagatavotus dokumentus, informē «cellular-news.

com».

«Samsung» mobilo telefonu modeļi SCH-V650 un SCH-V650 būs pirmie no sērijveidā ražotajiem telefoniem, kuru standarta aprīkojumā būs iekļauta failu pārlūkprogramma «Picsel File Viewer». Plānots, ka šā gada laikā dažādos pasaules reģionos tirgū tiks laisti arvien jauni «Samsung» izstrādājumi, aprīkoti ar dažādām «Piscel» izstrādātām tehnoloģijām.

Kompānijas «Picsel Technologies» vadītājs Imrans Kands norādīja: «Kompānija ir lepna par veiksmīgo sadarbību ar «Samsung», un šis projekts ir vēl viens solis pretī mūsu mērķim kļūt par mobilo ierīču failu aplūkošanas programmatūras izstrādes un standartu noteikšanas līderi.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu