Tviteris laiž klajā jaunu mūzikas aplikāciju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tviteris izlaidis jaunu mūzikas aplikāciju, kas lietotājiem ieteiks dziesmas, balstoties uz viņu aktivitātēm mikroblogošanas vietnē.

Ieteiktās dziesmas varēs noklausīties ar tādu mūzikas pakalpojumu kā «Rdio», «Spotify» un «iTunes» palīdzību. Jaunajā programmā būs redzamas arī dziesmas, ko klausās cilvēki, kam lietotājs tviterī seko.

Aplikācija izlaista laikā, kad arī citi sociālie tīkli, piemēram, «Facebook», cenšas piedāvāto pakalpojumu klāstā iekļaut mūzikas rekomendācijas.

Sagaidāms, ka tvitera aplikācija ar nosakumu »#Music» drīzumā tiks izlaista «iPhone» viedtālruņiem. Pagaidām nav radīta aplikācija tālruņiem ar «Android» vai «Windows Phone» operētājsistēmām, taču būs pieejama versija, kas darbojas datora pārlūkprogrammā.

Vispirms jauno aplikāciju izlaidīs Lielbritānijā, Īrijā, ASV, Kanādā, Austrālijā un Jaunzēlandē, bet vēlāk arī citās valstīs.

«Tā izmanto aktivitāti tviterī, tostarp tvītus un iesaistīšanās līmeni, lai uzietu populārākās dziesmas un uzlecošās zvaigznes,» skaidroja tvitera pārstāvis Stīvens Filipss.

Viņš piebilda, ka puse no mikroblogu vietnes lietotājiem seko vismaz vienam mūziķim. «Izpildītāji reģistrējas tviterī, lai varētu sazināties ar saviem faniem, un mēs gribējām popularizēt dziesmas, par kurām lietotāji tvīto.»

Pirms aplikācijas laišanas klajā tviteris to ļāva izmēģināt vairākiem mūziķiem, tostarp arī dziedātājam un dīdžejam Mobijam. «Tas ir ļoti interesants mūzikas resurss,» viņš rakstīja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu