LMT uzsāk «Nokia» viedtālruņu tirdzniecību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mobilo sakaru operators «Latvijas Mobilais telefons» (LMT) sāk Somijas uzņēmuma «Nokia» viedtālruņu tirdzniecību Latvijā, informēja uzņēmuma pārstāvji.

No šodienas LMT tirdzniecības vietās pieejams «Nokia 3» ar «Android» operētājsistēmas «Nougat» versiju, bet «Nokia 5» un «Nokia 6» Latvijā nonāks jūlijā.

Nokia 3 spilgtākās «rakstura iezīmes» ir polarizēts 5 collu HD displejs, 4G mobilā interneta atbalsts, 8 megapikseļu fotokamera gan priekšā, gan aizmugurē, un tikai 159 eiro cena jeb tikai 6,63 eiro. Inovatīvais polarizētais displejs ir īpaši noderīgs saulainās vasaras dienās, jo veiksmīgi samazina gaismas atstarošanos no ekrāna.

Nokia 5 alumīnija viengabala korpuss tam piešķir papildu izturību un parocīgu formu. Korpuss saplūst ar Corning Gorilla Glass aizsargstikla pārklāto 5,2 collu HD izšķirtspējas polarizēto ekrānu, zem kura vietu radis pirkstu nospiedumu lasītājs. Korpusa aizmugurē iestrādāta 13 megapikseļu kamera, kas automātiski izvēlas piemērotāko režīmu, bet divu krāsu zibspuldze piešķir fotogrāfijām dabiskas krāsas pat vājāk apgaismotā vidē. Savukārt priekšējā 8 megapikseļu kamera aprīkota ar platleņķa lēcu, lai kadrā pietiktu vietas vairāk draugiem. Nokia 5 LMT tirdzniecības vietās būs nopērkams par 219 eiro jeb 9,30 eiro mēnesī.

Nokia 6 metāla viengabala korpuss ir noslīpēts līdz sīkākajai niansei. Lai panāktu šādu rezultātu, ražošanas iekārta katru eksemplāru apstrādā 55 minūtes, līdz tas ir nevainojami gluds. Corning Gorilla Glass aizsargstikla klātais 5,5 collu Full HD izšķirtspējas displejs atveido plašu krāsu spektru, attēlojot saturu tik dabiskās krāsās, cik vien iespējams. Korpusā iestrādāti divi skaļruņi, kas ar īpaša pastiprinātāja palīdzību rada skaļu, dzidru, ieskaujošu skaņu ar izteiktiem basiem. Tālrunī iemontēta 16 megapikseļu aizmugurējā kamera un divu krāsu zibspuldze, kā arī 8 megapikseļu priekšējā kamera ar platleņķa lēcu. Ierīces saturu sargā uzticams pirkstu nospiedumu lasītājs. Nokia 6 pieejams piecās krāsās, ieskaitot ierobežo Arte Black sēriju, un tālrunis maksās 259 eiro jeb 10,80 eiro mēnesī.

LMT dibināts 1992.gadā kā pirmais mobilo sakaru operators valstī. Uzņēmuma kapitālā 49% pieder «TeliaSonera», 23% - «Lattelecom», 23% - valstij piederošajam «Latvijas Valsts radio un televīzijas centram» un 5% - Latvijas valstij. LMT grupas apgrozījums pagājušajā gadā bija 190 miljoni eiro, kas ir par 6% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt grupas tīrā peļņa bija 22,3 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu