Arī LMT piedāvā ceļojumu apdrošināšanu ar īsziņu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Dominik Syka, CC BY-SA 2.0

Mobilo sakaru operators «Latvijas Mobilais telefons» sadarbībā ar apdrošināšanas sabiedrību «BTA Insurance Company» SE (BTA) ir sācis piedāvāt iespēju klientam ar īsziņas palīdzību iegādāties ceļojumu apdrošināšanas polisi, ziņo LMT Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Valdis Jalinskis.

LMT piedāvātā pakalpojuma apdrošināšanas nosacījumi darbojas visā pasaulē, izņemot atsevišķas paaugstināta riska valstis vai zonas, un tie stājas spēkā četras stundas pēc apstiprinājuma īsziņas saņemšanas. Maksa par BTA ceļojumu apdrošināšanu ir 1,45 lati dienā, un tā tiks iekļauta nākamajā LMT rēķinā vai arī noņemta no «LMT Okartes» konta. Pakalpojuma norēķinu iespēju nodrošina «Mobilais maksājums».

Kā vēstīts, LMT konkurents «Tele2» kopā ar apdrošināšanas uzņēmumu «Balta» līdzīgu pakalpojumu piedāvā jau vairāk nekā gadu. Pašlaik par analogu pakalpojumu «Tele2» klientiem būtu jāmaksā 1,49 santīmi dienā. Papildus ceļojumu apdrošināšanai «Tele2» no šī gada marta piedāvā arī dažādu mobilo ierīču un datoru apdrošināšanu pret nozagšanu un negadījumiem.

Izbraucot no Latvijas, LMT abonenti un «LMT Okartes» lietotāji saņems informāciju par iespēju iegādāties BTA ceļojumu apdrošināšanu gan sev, gan saviem līdzbraucējiem. Polises pieprasījuma īsziņa jānosūta 24 stundu laikā pēc informatīvās īsziņas saņemšanas. Tajā jānorāda vārds, uzvārds, personas kods un ceļojuma dienu skaits. Ja paredzēts ilgāks ceļojums, polisi varēs pagarināt, nosūtot atkārtotu pieprasījuma īsziņu ar ceļojuma atlikušo dienu skaitu. To var izdarīt jau stundu pēc pirmās īsziņas nosūtīšanas.

BTA piedāvā vairākas ceļojumu apdrošināšanas programmas ar dažādu apdrošināšanas segumu, nodrošinot klientiem iespēju izvēlēties sev piemērotāko programmu. Lai ceļojumu apdrošināšanas polises iegāde ar īsziņas palīdzību būtu maksimāli ērta un vienkārša, izstrādāta jauna ceļojumu apdrošināšanas programma, kuru klienti var iegādāties par standarta cenu vienai dienai neatkarīgi no tā, uz kuru valsti dodas.

Apdrošināšanas segumā iekļauti medicīniskie un repatriācijas izdevumi, nelaimes gadījumu apdrošināšana, bagāžas aizkavēšanās, nozaudēšana, nolaupīšana vai bojājumi pārvadātāja vainas dēļ, personisko lietu nolaupīšana, pases vai ID-kartes nozaudēšana vai zādzība, juridiskā palīdzība, civiltiesiskā atbildība, kā arī ceļojuma pārtraukšana un lidojuma aizkavēšanās. Kopējā polises apdrošinājuma summa klientiem vecumā līdz 75 gadiem ir 75 000 eiro, savukārt klientiem vecumā no 75 gadiem - 10 000 eiro.

«Cilvēki izprot apdrošināšanas nepieciešamību ceļojumu laikā, tomēr par tās iegādi pirms ceļojuma nereti tiek aizmirsts, tādēļ, rūpējoties par savu klientu ērtību, esam izstrādājuši risinājumu, kā ātri un ērti iespējams iegādāties ceļojuma apdrošināšanu tikai ar vienas īsziņas palīdzību. Lai padarītu ērtāku cilvēku ikdienu, arī turpmāk LMT turpinās attīstīt dažādus e-pakalpojumus,» atzina LMT viceprezidents Ingmārs Pūķis.

«Mūsdienu steidzīgajā dzīves ritmā kvalitatīva, ātra un ērta pakalpojumu saņemšana jebkurā diennakts laikā un jebkurā pasaules vietā BTA klientiem ir ļoti būtiska. Jau šobrīd liela daļa apdrošināšanas pakalpojumu, piemēram, apdrošināšanas atlīdzību pieteikšana un polišu iegāde, tiek nodrošināta arī interneta vidē vai pa tālruni. Tieši tādēļ, investējot un ieviešot dažādus moderno tehnoloģiju risinājumus, pilnveidojam apkalpošanas servisu, tādējādi pielāgojoties mūsu klientu prasībām,» uzsver apdrošināšanas sabiedrības BTA valdes priekšsēdētājs Jānis Lucaus.

Kā ziņots, LMT 2012.gadu noslēdzis ar 26 miljonu latu peļņu, kas ir par 8,4% mazāk nekā 2011.gadā, kad uzņēmums nopelnīja 28,4 miljonus latu. LMT apgrozījums pērn bija 129 miljoni latu jeb par 4% mazāks nekā 2011.gadā, kad uzņēmums apgrozīja 135 miljonus latu.

49% LMT kapitāldaļu pieder ziemeļvalstu telekomunikāciju koncernam «TeliaSonera», 23% - «Lattelecom», 23% - «Latvijas Valsts radio un televīzijas centram», 5% - Latvijas valstij caur Privatizācijas aģentūru. Uzņēmums dibināts 1992.gadā.

Jau ziņots, ka apdrošināšanas sabiedrības «BTA Insurance Company» SE (BTA) grupa šā gada pirmajā pusē parakstīja apdrošināšanas prēmijas 59,3 miljonu latu apmērā, kas ir par 5,3 miljoniem latu jeb 10% vairāk nekā 2012.gada pirmajā pusgadā.

Bruto apdrošināšanas atlīdzībās BTA izmaksāja 27,1 miljonu latu, kas ir par 2,6 miljoniem latu jeb 11% vairāk nekā 2012.gada pirmajā pusgadā.

Šogad gada pirmajā pusē BTA peļņa bija 1,2 miljoni latu, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja apdrošināšanas sabiedrībā.

BTA dibināta 1993.gadā. 2011.gadā BTA pabeidza pāreju uz Eiropas komercsabiedrības darbības formu, pievienojot Latvijā reģistrētajam apdrošināšanas uzņēmumam Lietuvas uzņēmumu «BTA Draudimas» un Igaunijas meitasuzņēmumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu