«Apple» gatavojas sākt jauna «iPhone» modeļa ražošanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

ASV informācijas tehnoloģiju uzņēmums «Apple Inc.» šā gada otrajā ceturksnī plāno sākt ražot jaunu viedtelefona «iPhone» modeli, kas izmēros un formā būs līdzīgs iepriekšējai versijai, trešdien vēsta laikraksts «Wall Street Journal».

Laikraksts, atsaucoties uz ierīces ražošanai tuvu stāvošiem informācijas avotiem, norāda, ka viedtālruņa jaunākais modelis varētu būt gatavs nonākšanai tirdzniecībā šā gada vasarā.

«Apple» komentārus šajā jautājumā pagaidām nesniedz.

Tāpat «Wall Street Journal» vēsta, ka kompānija turpina darbu ar Āzijas partneriem pie lētākas «iPhone» versijas, kas tirgū varētu nonākt jau šā gada otrajā pusē.

Jaunākā uzņēmuma ražotā viedtelefona «iPhone 5» tirdzniecība tika sākta septembra beigās. Pirmajās trīs dienās tika pārdoti vairāk nekā pieci miljoni ierīču, kas ir vairāk salīdzinājumā ar iepriekšējo modeli, taču mazāk, nekā bija prognozējuši analītiķi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu