ASV krogā esot atrasts jaunā «iPhone» modelis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

Informācijas tehnoloģiju (IT) ziņu portāls CNET trešdien ziņoja, ka kādā krogā ASV nozaudēts viedtelefona «iPhone» vēl neiznākušais jaunākais modelis - līdzīgi, kā tas atgadījās arī pērn.

Kāds ASV informācijas tehnoloģiju kompānijas «Apple Inc.» darbinieks gaidāmā «iPhone» modeli nozaudējis tekilas bārā Sanfrancisko šā gada jūlijā, norāda CNET.

«Apple» spēja elektroniski noteikt ierīces atrašanās vietu kādā Sanfrancisko mājā, taču tās iedzīvotājs noliedza, ka zinātu kaut ko par pazudušu «iPhone», kas par vairākiem simtiem dolāru varētu būt pārdots interneta izsoļu vietnē «eBay».

Šāda informācija jau izraisījusi spekulācijas, vai pazudušais «iPhone» ir nākamās paaudzes modelis, kuru «Apple» paredzējis prezentēt septembrī vai oktobrī.

Ziņas par vēl viena neiznākuša «iPhone» modeļa nozaudēšanu krogā izskanējušas dažas nedēļas pēc tam, kad prokurori nolēma necelt kriminālas apsūdzības pret interneta medija «Gizmodo» darbinieku, kura rīcībā pērn nonāca pazudušā «iPhone 4» prototips.

Taču kriminālās apsūdzības celtas pret personu, kura «iPhone 4» prototipu atrada krogā, un pret vēl vienu personu, kura palīdzēja noslēgt darījumu, lai šo ierīci pārdotu «Gizmodo».

Kā ziņots, pagājušā gada sākumā «Gizmodo» publicēja «iPhone» prototipa attēlus un aprakstu pēc tam, kad tas par 5000 dolāru tika iegādāts no kāda cilvēka, kas apgalvoja, ka to atradis kādā alus dārzā, kur to pazaudēja «Apple» programmatūras inženieris.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu