«LG Electronics» prezentē ar «Google Home» savietojamas ierīces

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Google I/O konferencē, kas norisinājās Kalifornijā, LG Electronics (LG) prezentēja viedās sadzīves tehnikas klāstu, kas ir pilnībā savietojams ar Google Assistant pakalpojumā Google Home.

Sākot ar šo mēnesi, Google Home saderības pakalpojumi tiks piedāvāti LG viedās tehnikas premium klāstā, piemēram, LG SIGNATURE zīmola veļas mazgājamās mašīnām un žāvētājiem, ledusskapjiem, cepeškrāsnīm un gaisa attīrītājiem, kā arī LG gaisa kondicionieriem un robotu putekļsūcējiem.

Izmantojot Google Home, lietotāji varēs piekļūt pilnam Google Assistant funkciju klāstam LG ierīcēs. Savietojamība ar Google Home uzlabo savienoto ierīču lietojamību, piemēram, lietotāji var pārbaudīt laiku, kas atlicis mazgāšanas ciklā viņu LG SIGNATURE veļas mašīnā, pateikt savam LG SIGNATURE ledusskapim saražot vairāk ledus vai pielāgot termostata uzstādījumus LG gaisa kondicionieros, izmantojot vienkāršas balss komandas no jebkuras vietas Google Home darbības rādiusā. Ar vienkāršu balss komandu lietotāji var veikt gaisa attīrītāja uzstādījumu izmaiņas un Google Assistant nodrošina gaisa kvalitātes rādījumus, kā arī verbālu informāciju par darbības statusu.

«Partnerība ar Google parāda to, cik viegli ir padarīt mājokli viedu ar savstarpēji savienojamām iekārtām. Nav nepieciešams grāds raķešu zinātnē, lai izveidotu savu viedo mājokli,» norāda LG Electronics Home Appliance & Air Solutions Company prezidents Sons Dēhjuns (Song Dae-hyun).

LG SIGNATURE sadzīves tehnika būs pirmā LG produktu klāstā, kas piedāvās Google Assistant savietojamību Google Home.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu