Foto: «iPhone X» pieprasījums augsts arī Latvijā

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Vienlaikus ar pārējo pasauli šodien sākta Apple iPhone X tirdzniecība arī Latvijā, un pirmo stundu tendence liecina – pieprasījums pēc jubilejas viedtālruņa ir augsts arī pie mums. Tā liecina sadzīves elektronikas tirgotāja Euronics informācija.

Šī gada septembrī izziņotais iPhone X tiek uzskatīts par vienu inovatīvākajām mūsdienu viedierīcēm, kas vienlaikus ir arī viens no šobrīd dārgākajiem viedtālruņiem. Spītējot tam, pircēju interese par iPhone X ir liela visā pasaulē un Latvija nav izņēmums.

Vēl pirms oficiālā tirdzniecības sākuma un īpašās jubilejas modeļa prezentācijas Euronics veikalā tirdzniecības parkā Alfa bija pulcējušies zīmola cienītāji, kuri kā pirmie vēlējās ierīci novērtēt klātienē. Šī rīta pirmais vēsturiskās ierīces pircējs, kas stādījās priekšā kā Jānis, atzinās, ka personīgai lietošanai labprāt izvēlas iOS operētājsistēmu, tāpēc arī iPhone X izvēle bijusi likumsakarīga.

«Manā skatījumā iPhone X šobrīd ir lietotājam draudzīgākā un ērtāk izmantojamā ierīce. Apple ražotāja telefonus izmantoju jau ilgāku laiku, tāpēc gaidītas ir arī jaunās ierīces tehnoloģiskās iespējas.»

Dažas no visvairāk aprunātajām jaunā iPhone X iespējām ir balss un sejas atpazīšana, spilgtais īpašās izšķirtspējas ekrāns un kvalitatīvākas kameras, no stikla veidotais tālruņa korpuss, kas tādējādi ļāvis ieviest bezvadu lādēšanu, un atteikšanās no tradicionālās home pogas viedtelefona korpusā.

Jau ziņots, ka Apple iPhone X cena Latvijā ir 1179 eiro par 64 GB modeli un 1349 eiro par 256 GB versiju. Abi modeļi pieejami sudraba (Silver) un astro pelēkajā (Space grey) krāsās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu