«WinFS» failu sistēmas iznākšana atkal atlikta

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: sourceforge.net

«Microsoft» pārstāvji ir paziņojuši, ka nākamās paaudzes failu sistēmas «WinFS» iznākšana aizkavēsies vēl vairāk, kā tika domāts līdz šim.

WinFS

Jāatgādina, ka šī nav pirmā reize, kad tiek atlikta «WinFS» debija. Sākotnēji tika plānots, ka tā ietilps topošajā «Microsoft» operētājsistēmā «Longhorn», kurai jāiznāks 2006. gadā, taču šī gada aprīlī «Microsoft» tomēr izlēma to izlaist jau pēc operētājsistēmas iznākšanas, nevēloties lieki aizkavēt «Longhorn» debiju. Augustā parādījās informācija, ka «WinFS« iznākšot kaut kad pirms «Longhorn» servera versijas parādīšanās, taču šīs ziņas oktobra nogalē atspēkoja Stīvs Balmers, paziņojot, ka «WinFS» iznākšot 2007. gadā reizē ar «Longhorn» servera versiju un būšot pieejams kā bezmaksas papildinājums «Longhorn» galddatoru versijai.

Taču tagad, acīmredzot, «Microsoft» pārstāvji ir sapratuši, ka arī šis termiņš nav reāls, un «WinFS» iznākšanas laiks tiek atbīdīts vēl tālākā nākotnē. Kā atzīst Muglia, «Microsoft» savulaik ir pieļāvuši kļūdu, sākot runāt par «WinFS» vēl pirms kompānijas speciālisti bija īsti aptvēruši kā tad šī failu sistēma tiks veidota un cik tās veidošana būs komplicēta. Protams, ieceres ir visnotaļ revolucionāras un ne kompānijas pārstāvji, ne industrijas eksperti nešaubās, ka tas būs liels solis uz priekšu failu sistēmu evolūcijā - taču regulārā šī produkta atlikšana tomēr par labu «Microsoft» tēlam nenāk. Pie tam jāpiezīmē, ka šis ne tuvu nav vienīgais «Microsoft» produkts, kura iznākšana tiek regulāri atlikta...

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu