Amerikāņu vīrieši sūdzas par pārāk lieliem prezervatīviem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

ASV prezervatīvu kompānijas pārskatīs savu produktu izmēru standartus, jo izrādās, ka prezervatīvu vidējais izmērs amerikāņu vīriešiem ir krietni par lielu, vēsta ārvalstu mediji.

statistikas dati

Šī iemesla dēļ, Amerikas pārtikas un medikamentu pārvalde (Food and Drug Administration) ierosinājusi pārskatīt prezervatīvu izmēru standartus, lai novērstu nevēlamu grūtniecību un seksuāli transmisīvo slimību gadījumu skaita pieaugumu.

Standarta prezervatīvu izmēri svārstās no 17 līdz 21 centimetram garumā un, kā liecina aptauja, tikai 12% amerikāņu vīriešu šis izmērs der.

aptaujāja

«Ja aptaujātie vīrieši ziņotu, ka viņu dzimumlocekļi ir lielāki nekā patiesībā, viņi beigās dabūtu prezervatīvus, kas ir pārāk lieli, savukārt, ja viņi paziņotu mazāku dzimumlocekļa izmēru, prezervatīvi būtu pārāk mazi, tāpēc mēs ceram uz visu aptaujas dalībnieku godprātību,» skaidroja pētnieki.

Rezultātā atklājās, ka ASV vīriešu dzimumlocekļu izmēri svārstās no 3,8 līdz pat 25,5 centimetriem.

Paredzams, ka aptaujas rezultāti jau drīz tiks ņemti vērā no prezervatīvu ražotāju puses un amerikāņu vīriešiem vairs nevajadzēs mocīties ar pārāk lieliem vai pārāk maziem prezervatīviem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu