Pētnieki noskaidrojuši, kāpēc cilvēki masturbē

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Amerikāņu pētnieki atklājuši iemeslus, kāpēc vīrieši un sievietes nodarbojas ar masturbāciju. Pēc ekspertu domām, vīrieši pašapmierinās, ja tiem ir par maz seksa, savukārt sievietes – ja seksa laikā nespēj gūt pilnvērtīgu apmierinājumu.

Archives of Sexual Behavior

Visiem pētījuma dalībniekiem bija jāatbild uz tādiem jautājumiem, kā, cik bieži viņi nodarbojas ar masturbāciju, kad viņi to darīja pēdējo reizi, kā arī, cik ļoti viņi ir apmierināti ar savu seksuālo dzīvi. Pēc tam tika noskaidrots dalībnieku vecums, seksuālā orientācija, kā arī tas, vai viņiem ir dzīvesbiedrs.

Apkopojot un izanalizējot iegūtās atbildes, pētnieki secināja, ka neapmierinātie vīrieši, kas aptaujā minēja, ka tiem pietrūkst seksa, tiecas biežāk nodoties masturbācijai, lai kompensētu seksa trūkumu.

Savukārt sievietēm viss ir pretēji, proti, jo vairāk sieviete nodarbojas ar seksu, jo biežāk viņa masturbē, lai gūtu maksimālo iespējamo baudu. Šajā gadījumā masturbācija darbojās kā seksu papildinošs process.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu