Microsoft piedāvā amnestiju ASV nelegālo Windows lietotājiem

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Paplašinot savu autentisko produktu kampaņu Microsoft piedāvā amnestiju saviem klientiem ASV, kuri ir iegādājušies nelegālas Windows XP kopijas. Microsoft piedāvā apmainīt nelegālo versiju pret legālu, bet, lai tiktu pie tās neapzinīgajiem lietotājiem ir jāatklāj nelegālās Windows versijas izplatītājs.

Šī Microsoft akcija lietotājiem dod iespēju laboties un legalizēt savu operētājsistēmu pretī saņemot pilnu Microsoft atbalstu un jaunākos atjauninājumus. Jāteic gan, ka Amerikā lietotāji arī turpmāk saņems visus jaunākos drošības atjauninājumus, neatkarīgi no tā vai viņu Windows versija ir legāla vai nē. Taču nelegālo Windows kopiju lietotājiem vairākās citās valstīs pieeja jaunākajiem atjauninājumiem un drošības ielāpiem tiks liegta, jo ārpus ASV programmatūras pirātisms ir krietni plašāk izplatīts.

Microsoft pārstāvis teica: «Autentisko Microsoft produktu kampaņa ir paredzēta, lai radītu atšķirību starp legālajām un nelegālajām produktu versijām. Tā pasargās mūsu partnerus no negodīgajiem konkurentiem, bet lietotāji varēs novērtēt legālo produktu priekšrocības.»

Microsoft apzinās, ka ne visi lietotāji varēs uzradīt nelegālo disku un informāciju par tā izplatītāju, tāpēc šiem lietotājiem tiek piedāvāta atlaide legālās Windows versijas iegādei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu