«Tele2» piedāvā bezmaksas sarunas tīkla ietvaros

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sākot no 9. maija, pirmo reizi Latvijā mobilo sakaru klientiem vairs nebūs jāmaksā par katru sarunas minūti mobilo sakaru operatora tīklā, bet tikai 9 santīmus par savienojumu, jo šīs sarunas pastāvīgā pieslēguma klientiem, kas izmantos jauno Vienotā tarifu plāna pieslēgumu, turpmāk Tele2 nodrošinās par tarifu 0,00 santīmi minūtē jeb bez maksas, portālu «Apollo» informēja Evita Matisone, «Tele2» PR projektu vadītāja.

Līdz ar jaunā tarifu plāna ieviešanu Tele2 ir veicis līdz šim lielāko tarifu samazinājumu Latvijā — papildus bezmaksas sarunām par 2 līdz 9 santīmiem minūtē lētāki tiek piedāvāti arī tarifi sarunām ar citu operatoru klientiem.

Sākot no 9. maija, ikviens jaunais klients, kā arī esošie Tele2 klienti varēs izmantot jauno Tele2 tarifu plānu Vienotais tarifs. Tas paredz ne tikai ievērojami izdevīgākus sarunu tarifus, bet arī jaunu tarifu struktūru: 1. Sarunām Tele2 tīkla ietvaros maksa netiek noteikta par sarunas minūti, bet tikai par savienojumu, un tie ir 9 santīmi (ieskaitot PVN). 2. Ir atcelts tarifu dalījums pa laikiem (darba laikā un ārpus tā), līdz ar to jaunā tarifu plāna ietvaros tarifs ir nemainīgs visu diennakti — sarunām Tele2 tīkla ietvaros tarifs ir Ls 0,00, bet, zvanot uz citu operatoru tīkliem (Lattelekom, LMT), tarifs ir tikai Ls 0,09 minūtē (ieskaitot PVN).

Vienotā tarifu plāna abonēšanas maksa ir tikai Ls 3,99 (ieskaitot PVN) mēnesī, un pieslēgumu operators noformēs bez maksas.

Vienotais tarifu plāns tiks piedāvāts paralēli Starta, Aktīvajam un Biznesa tarifu plānam, kuru klienti varēs mainīt savu tarifu plānu, paziņojot par to operatoram (personīgi ierodoties Tele2 servisa centros vai jebkurā no dīleru veikaliem). Jaunais tarifu plāns tiek piedāvāts arī komplektā ar visiem subsidēto tālruņu modeļiem, izņemot atsevišķus, pārdošanā esošus modeļus ar Biznesa vai Aktīvā tarifu plāna pieslēgumu.

Tele2 direktora pienākumu izpildītājs Petrs Kirdeika (Petras Kirdeika) uzsver: «Mēs vienmēr strādājam saskaņā ar klientu vēlmēm, un ar šo tarifu plānu mēs ieviešam ne tikai lētākos tarifus pastāvīgā pieslēguma lietotājiem. Mēs piedāvājam plašas izvēles iespējas visiem — gan jaunajiem, gan esošajiem klientiem — un esam pārliecināti, ka jaunie tarifi nostiprinās sabiedrībā priekšstatu par Tele2 kā labāko mobilo sakaru cenu piedāvātāju Latvijā.«

Tarifu plānu līdz līguma termiņa beigām nevarēs mainīt tikai subsidēto telefonu lietotāji, kuriem ir pieslēgums Tele2 Aktīvajam vai Biznesa tarifu plānam. Savukārt subsidēto telefonu un uz nomaksu iegādāto telefonu lietotāji, kas izmanto Starta tarifu, pāriet uz Vienoto tarifu plānu varēs, samaksājot Ls 5. Bez maksas tas tiks nodrošināts tiem klientiem, kas Starta tarifu un subsidēto telefonu izmanto ne mazāk kā 1 gadu.

Bezmaksas sarunas Tele2 tīkla ietvaros, maksājot tikai 9 santīmus par savienojumu, būs pieejamas Vienotā tarifu plāna klientiem, kas zvanīs citiem Tele2 pastāvīgā pieslēguma abonentiem, kā arī Zelta zivtiņas lietotājiem.

SIA Tele2 ir Tele2 AB grupas meitas uzņēmums, kas Latvijā, ieņemot cenu līdera pozīcijas mobilo sakaru tirgū, piedāvā priekšapmaksas un pēcapmaksas mobilo sakaru pakalpojumus ar Zelta zivtiņas un Tele2 zīmoliem. Fiksēto telefonsakaru nodrošināšanai Latvijā ir nodibināts SIA Tele2 Telekom.

Tele2 AB, kas tika izveidots 1993. gadā, ir pelnošs, vadošais alternatīvais Eiropas mēroga telekomunikāciju uzņēmums, kas piedāvā mobilos sakarus un fiksētos telekomunikāciju pakalpojumus, kā arī datu pārraidi un internetu gandrīz 28 miljoniem klientu 24 valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu