Buša vizītes laikā «Apollo» rekordapmeklējums

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Atspoguļojot ASV prezidenta Džordža Buša vizīti Latvijā, interneta portāls «Apollo.

lv» sasniedzis rekordlielu apmeklētāju skaitu. Portālā speciāli izveidoto sadaļu «Bušs Latvijā» apmeklēja vairāk nekā 300 000 cilvēku, un tas ir par 35% vairāk, nekā tika prognozēts.

Dž. Buša vizīti interneta tiešraidē vēroja ne tikai Latvijas iedzīvotāji, bet arī daudz ārvalstnieku (kopumā 15% no visu apmeklētāju skaita) — galvenokārt no Krievijas, Vācijas, Lielbritānijas, Igaunijas, Zviedrijas, Somijas, kā arī no citām valstīm. Portāls «Apollo» turpina saņemt daudzu ārvalstu iedzīvotāju pateicības vēstules par unikālo iespēju tiešraidē vērot ASV prezidenta vizīti. «Apollo» Latvijā bija vienīgais interneta portāls, kas nodrošināja iespēju tiešraidē sekot līdzi Dž. Buša vizītes pasākumiem 6. un 7. maijā.

Negaidīti lielā interese par prezidenta vizīti Latvijā, izmantojot «Apollo» interneta tiešraidi, ir pierādījums, ka sabiedrībai ir svarīgi būt klāt ļoti zīmīgos vēsturiskos un politiskos brīžos, saka Mareks Gailītis, portāla «Apollo» vadītājs. «Vislielākā interese portāla apmeklētājiem bija par prezidenta ielidošanu Rīgā, uzrunu Mazajā ģildē, vizītes atspoguļojumu fotogrāfijās un jaunākajām ziņām. Portāls «Apollo» arī turpmāk saviem lietotājiem nodrošinās iespēju tiešraidē vērot nozīmīgākos notikumus Latvijā un izmantot visas moderno tehnoloģiju sniegtās priekšrocības,» piebilst Mareks Gailītis.

«Lattelekom» Dž. Buša vizītes pārraidi interneta portālā «Apollo» nodrošināja sadarbībā ar ASV vēstniecību Rīgā, Latvijas Republikas Ārlietu ministriju un Latvijas Televīziju. Uzņēmums izsaka pateicību sadarbības partneriem par auglīgo darbu.

«Lattelekom» darbs, lai nodrošinātu balss un datu pārraides pakalpojumus šīs vīzītes laikā, ir apliecinājums, ka uzņēmums ir uzticams sadarbības partneris un spēcīgs integrēto informācijas tehnoloģiju pakalpojumu sniedzējs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu