MTV prezentē jauno «Xbox»

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: xbox.com

Ar savas jaunās spēļu konsoles «Xbox 360» prezentāciju «Microsoft» mainīja ierasto jaunu elektronikas ierīču prezentēšanas veidu. Ar jauno «Xbox» klienti tika iepazīstināti īpašā MTV 30 minūšu speciālizlaidumā. Nepacietīgākajiem spēlēt gribētājiem gan vajadzēs vēl mazliet pagaidīt, jo veikalu plauktos jaunais produkts varētu parādīties, ātrākais, novembra beigās. Līdz šim gan vēl nav precīzi zināms, cik maksās jaunā balti sudrabotā konsole.

Jaunā «Xbox» atbalsta augstas izšķirtspējas un var kalpot arī par mājas multimediju centru. Tajā ir iebūvēti trīs IBM mikroprocesori, kam būtu jānodrošina mūsdienu prasībām atbilstošas kvalitātes attēls. Tāpat jaunajai konsolei ir 20 GB cietais disks, kuru vajadzības gadījumā var arī izņemt un paņemt līdzi pie drauga. Savukārt maināmie priekšējie paneļi ļauj katram lietotājam pielāgot «Xbox» stilu savai gaumei. Jaunā konsole var lasīt DVD diskus, un tai ir arī USB 2.0 pieslēgvieta.

Patlaban «Microsoft» ar savu jauno «Xbox» ir soli priekšā galvenajiem konkurentiem «Sony» un «Nintendo», kas ar saviem produktiem pārspēja veco «Microsoft» spēļu konsoles versiju. Bet lietotāju attieksme pret jauno produktu nav viennozīmīga. Par to ir dzirdēti gan labi, gan slikti vārdi, taču pārsvarā dominē samērā neitrāls viedoklis, jo, neskaitot pompozo prezentāciju MTV ēterā, jaunā «Xbox» nepārsteidz ne ar ko pārmērīgi jaunu. Turklāt «Microsoft» tā arī nav atbildējis uz jautājumu, vai uz jaunās konsoles varēs spēlēt spēles, kas izstrādātas vecajai «Xbox» versijai.

šeit

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu